Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dane, nu cred ca ar fi o problema ca baia e pe hol! Desi ar fi fost mai omeneste cu baia in camera, dar e de luat in seama, oricum, pune-o pe ultimul loc, pentru situatia in care nu se gaseste altceva.

Comment

• 1. Dantes, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
      2. Sp!ke, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
      3. Fabian 1 pers, 2 nopti
      4. AlinRehau 4 pers ,2 nopti , apartamentul cu 2 camere din vila cu biliard
      5. Gigi-Kent 2 pers, 1-2 nopti, camera cu pat matrimonial
      6. Valeriu Ciprian 2 pers ,2 nopti camera cu pat matrimonial.
      7. KeanuRev 2 pers, 1 noapte 100 % sau. 2 nopti 50 % camera cu de toate
      8. pitt (radu) , 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
      9. mdi_pro :2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
      10. supercar 2 pers, 1-2 nopti
      11. vali007 -doar intalnire
      12. mosu20ro -doar intalnire
      13. sebi8ta 1-2 nopti pat dublu{matrimonial}
      14. sebi4fc 1-2 pers., 2 nopti
      15. need4speed raman peste noapte
      16. next....

Comment

• sa fie macar un gratar pe acolo si putina verdeata, cu restul venim noi!
        http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• vad ca se inmultesc useri care care raman peste noapte,deja suntem 15,practic dublu fata de data trecuta,chiar mai mult de atat : o sa fie belea

Comment

• Cosmine ai gresit socoteala... acum o sa fim aprox. 15*2 adica 30, data trecuta am fost 9 cu totii . Si ai dreptate, o sa fie belea de belea...

Comment

• ma rog ideea era ca suntem pe un trend ascendent si suntem 15 pana azi...ca pana pe 7 martie in mod sigur se mai alatura si alti useri

Comment

• Suntem 15, din care 13+1 stam peste noapte...suntem momentan 27 de persoane care ramanem peste noapte... Sper sa gasim o cazare ceva super...
                Oricum sper sa o facem lata...
                Lista cu cei care raman peste noapte trebuie sa se cam stie pana in februarie... Sa avem timp sa gasim cazare si sa o si platim...

Comment

• cati kilometri sunta pana la paltinis?
                  sigpic

Comment

• de la brasov ?
                    ( pt cine stie )
                    sigpic

Comment

• Multi! Vre-o suta!

Comment

• din cate stiu eu aprox.180
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• pai... din cate stiu eu sunt 70 pana la Fagaras+60 pana la Sibiu... am fost pe-aproape

Comment

• Din Sibiu pana la Paltinis, in statiune, mai sunt vreo 30 km, dar daca se alege una din pensiunile din zona Curmatura sunt vreo 10-15km

Comment

• va foarte multumesc....nu de alta dar nu stiu pe unde am pus harta rutierea si pe cea fin calc am sters-o
                              sigpic

Comment

• S-ar parea ca vom concura cu desfasurarea Cupei Davis (Romania -Franta) care va avea loc la Sibiu in perioada 8-10 martie
                                Inca un motiv de a sarbatorii...daca bat romanii sarbatorim ca suntem romani...daca bat francezii sarbatorim ca ne este drag de ei ca ne-au "dat" Loganul .
                                Sursa http://www.sibiustandard.ro/4310/pre...upa-davis.html
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google