Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu vreau sa vin...

Comment

• Wow!... pe unde-ai umblat pana acum? Trece-te pe lista sa nu uitam de tine!

Comment

• stai sa caut lista

1. Dantes, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
        2. Sp!ke, 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial.
        3. Fabian 1 pers, 2 nopti
        4. AlinRehau 4 pers ,2 nopti , apartamentul cu 2 camere din vila cu biliard
        5. Gigi-Kent 2 pers, 1-2 nopti, camera cu pat matrimonial
        6. Valeriu Ciprian 2 pers ,2 nopti camera cu pat matrimonial.
        7. KeanuRev 2 pers, 1 noapte 100 % sau. 2 nopti 50 % camera cu de toate
        8. pitt (radu) , 2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
        9. mdi_pro :2 pers, 2 nopti, camera cu pat matrimonial
        10. supercar 2 pers, 1-2 nopti
        11. vali007 -doar intalnire
        12. mosu20ro -doar intalnire
        13. sebi8ta 1-2 nopti pat dublu{matrimonial}
        14. sebi4fc 1-2 pers., 2 nopti
        15. need4speed raman peste noapte
        16. bluee + o prietena - doar la intalnire
        Last edited by dantes; 18 January 2008, 10:40.

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
          S-ar parea ca vom concura cu desfasurarea Cupei Davis (Romania -Franta) care va avea loc la Sibiu in perioada 8-10 martie
          Inca un motiv de a sarbatorii...daca bat romanii sarbatorim ca suntem romani...daca bat francezii sarbatorim ca ne este drag de ei ca ne-au "dat" Loganul .
          Sursa http://www.sibiustandard.ro/4310/pre...upa-davis.html
          sper sa nu fie iar aglomerat ca m-am saturat data trecuta cat timp am pierdut din bucuresti pana in brasov

Comment

• Cosmine, ca sa eviti aglomeratia, vino pe ruta Cta-Bucuresti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Paltinis, care e mai libera decat pe Valea Prahovei, in plus am auzit ca de la Fagaras la Sibiu e belea mare... se lucreaza la drum...

Comment

• aha bine ca mi-ai zis,cu ocazia asta o sa vad mers si pe A1 ca de A2 m-am saturat

Comment

• De lucrat se lucreaza de la Codlea la Sibiu. Partea buna e ca nu mai sunt semafoare ci doar vreo 4-5 ocoliri. Oricum sunt o gramada de denivelari, cum au facut asfaltarea pe bucati.

Comment

• Tre sa ne intelgem care vine cu berea care aduce vinu si wiskonele si e totul rezolvat... adica mai ramane o problme femeile pt burlaci;)))) (printre care si eu ca nu cred ca poate sa vina si sefa))))

Comment

• ''carti si exemplare'' gasim nu e asta beleaua dar mi-e sa nu se intample ca la prima intalnire.
                    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Te descurci tu ...

Eu zic sa aduca cine vrea ce poate si daca nu e de ajuns mai luam

Ce s-a intamplat la ultima intalnire? Nu am avut biblioteci dar ne-am descurcat... )

Comment

• Da chiar Cu bautura aduce fiecare ce poate? sau cum adica ma gandesc ca in functie de preferinte
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

• Baieti ...noi nu avem unde sa stam si voi va ganditi la "biblioteca"...
                          sigpic

Comment

• pai aia e prima pe lista .... dupa atata drum) rosu sau alb?
                            http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• ...sau de la 5 la 50 de grade

Cazarea o sa o rezolvam noi...primii pasi i-am facut. Sa vedem in final pe 1 februarie cati suntem exact si pe baza acelui numar facem rezervarea... Oricum e un user printre noi care va ajunge in zona in curand si vom aduna si oferta de pe teren. Intre timp am vorbit si la un tip pe care il cunosc cu o agentie sa vad de curiozitate ce ofera o agentie...

Si toate ofertele (la care avem deja oferta, impreuna cu ce se gaseste pe teren impreuna si cu agentia) le punem intr-un bol, si o tragem pe cea castigatoare
                              Mai e ceva pana pe 1 feb....Poate mai sunt doritori...

Comment

• mai, intreb si eu pe aci, ca poate nu intreb degeaba...

n-are fi bine sa ne organizam si sa mergem la un Raliu? Spre exemplu, acum, rpimavara, e RAliul Brasovului, unde este etapa de Cupa Logan.

Unora de pe aici nu le-ar strica niste cultura de tip "racing" :P
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google