S-ar putea sa fac rost de 4 buc statii, d-astea care bat 1km-2... Dara sa vad daca sunt disponibile si daca mai are acumulatori...3 aveau sigur...
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@dantes, eu am una d-aia de camion, cind pun antena pe plafon zici ca am masina teleghidata
@Sp!ke, poti modifica lista daca nu vrei sa convietuiesti 2 nopti cu noi... vezi ca eu ma spal doar de Craciun si Paste Nu cred ca Patele e mai devreme de 8 Martie
Comment
-
Plecarea cand va fi?
Ca eu unul intentionez sa plec de vineri dimineata ca sa ajung acolo pe la 2-3 maxim si sa nu prind aglomeratia de vineri dupamasa cand toata lumea da buluc sa iasa din Bucale(sunt patit de anul trecut am facut 1h si 45' ca sa ies pe autostrada).Captain of the black pearl
Comment
-
Originally posted by giurisici fabian View PostPlecarea cand va fi?
Ca eu unul intentionez sa plec de vineri dimineata ca sa ajung acolo pe la 2-3 maxim si sa nu prind aglomeratia de vineri dupamasa cand toata lumea da buluc sa iasa din Bucale(sunt patit de anul trecut am facut 1h si 45' ca sa ies pe autostrada).
Comment
-
Hai ca mi-a dat un semn si agentia... nu stiu exact prea multe detalii, dar pretul e 120 camera/noapte, cu mic dejun inclus, tot la o vila pana in paltinis... A ramas sa trec pe la agentie sa imi faca oferta concreta si locatie si tot... Vila cica ar avea 23 de camere cu de toate, dar nu stiu care ce si cum.. Ideea e ca e bine ca putem lua numai o noapte ptr. cei care vor doar o noapte si nu trebuie sa luam toata vila...sa vedem
Cel tarziu vineri trec pe la el si vad oferta clara..... Problema e ca incep sa se ocupe locurile in perioada aia si ar cam trebui sa ne grabim...asa ca eu propun ca pana duminica cel tarziu sa se cam definitiveze lista ca sapt. viitoare sa demaram faza a 2-a....
Comment
-
eu as pleca de Vineri dimineata devreme, imi pot lua liber, insa ar rebui sa vad ce zice si fata...
Comment
-
Uite colegii din ce am gasit eu pana acuma si va recomand :
am fost acolo am vazut conditile eu as fi multumit .. adica are loc de parcare sala de mese sala de sedinta bucatarie la dispozitie loc de gratar acoperit terasa ... pretul este convenabil adica 500 de persoana pe noapte ( 1 mil pe noapte pentru o camera dubla) este in paltinis am vazut ca sa discutat si de hotel Briana este aproape iar pentru cei care se vor sa se incadreze in buget eu zic ca pentru dormit si petrecere mai ales e super ok eu unul acolo o sa trag . Am discutat si cu o bucatareasa si care lucra la vizavi si mia spus ca contra cost se poate pregatii o orce pentru o masa buna ( desi ei iti pun la dispozitie bucataria ..dar ma gandesc ca cei care vin de pe drum nu au chef sa se apuce imediat de facut mancare ) . Acuma mai citesc si eu posturile voastre inca o data ) sa vad daca sa mai scimbat ceva , iar in rest care vor sa vina aici la vila sa dea un semn pentru ca ma gandesc ca orcum nu o sa reusim pana la urma sa ne cazam toti la un loc dar macar aici se poate intalni lumea la "sedinta tehnica" sa sfintim loganurileDegeaba gandesti daca esti prost!
Comment
-
Ma astia de prin ardeal.. nu merge nimeni? Sau timisoara ne intalnim la sebes? sau pe unde mergetzi ? sa nu vin chiar singur din cluj pana la sibiuLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Eu unul vreau ca vineri la ora 7 cel tarziu sa fiu la iesirea pe autostrada. Eventual care mai vrea si poate sa plece dimineata, sa vorbim si plecam mai multi.Ne intalnim la benzinaria petrom inainte de iesirea pe autostrada si plecam in coloanaCaptain of the black pearl
Comment
Comment