Da mai este mult pana in 8 ca nu mai am rabdare
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Din pacate am uitat stickul cu tabelul la serviciu si mi-e lene acum sa fac altul, asa ca postez asa cum pot acum ptr. a se stie cine a dat banu' momentan... Maine promit sa arate asa colorat, frumos, tabel, etc...
Deci avem urmatorii useri care au dat banu':
1. Dantes -100lei
2. Sp!ke -160lei (toata suma)
3. Fabian -80lei (toata suma)
4. mdi_pro -100lei
5. alexdonc -110lei
6. sandocann2002 -160lei (toata suma)
7. anubis nou -100lei
8. Dsign -80lei (toata suma)
9. Dsign x2 -80lei (toata suma)
10. Canabis -160 (toata suma)
Total 1130 lei.
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostVreau si eu pe lista cu 1-2persoane, cel mai sigur 1 ca nu reusesc sa-mi conving fata sa vina si ea. Deci 1 sau 2 pers pentru o noapte nu mai mult sigur. Ma mai primiti? Sau e prea tarziu?
Comment
-
Vreau si eu sa vin, sper sa mai vina si altii din BUCURESTI..sa mergem in coloana si bineinteles eu sa fiu primu'...hay sa aud comentarii )))l
Comment
-
bine potzi sa fii primu ca ai dci )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
leaderul de coloana sta intotdeauna ultimul :P deci voi sta in spate
Comment
-
Originally posted by dsign View Postleaderul de coloana sta intotdeauna ultimul :P deci voi sta in spate
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostDantes in Cluj nu aduna nimeni baniiii????LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Nope..d-aia am pus la dispozitie contul meu... Ptr. detalii si cont, PM
Update lista:
Rog pe Alinrehau, valeriu ciprian si gogoasha sa ma contacteze pe pm sau yahoo de urgenta ptr. a incheia cazarea de la cabana ursilor.
De asemenea, cei care nu au dat banutii vreau de URGENTA, sa confirme prezenta si CAND dau banii 100% sigur. TERMEN MAXIM miercuri 06.02.2008. Cei care nu confirma cel putin, vor fi trecuti ca neconfirmati si nu vor mai fi luati la calcul ptr. a le asigura cazare. Se vor descurca singuri.Attached Files
Comment
-
Ma eu am confirmat, Mai confirm odata ca vin o sa incerc sa trimit cat de repede baniiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment