Pai stiu si mai sunt confirmati prin vorbe, ideea era sa stiu si cand se preconizeaza sa apara si banii... Nu de alta dar trebuie sa stiu cate camere suplimentare trebuie sa iau... Momentan sunt vorbite ptr. 6-7...
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cum mi-am convins nevasta sa mergem la paltinis, discutia a decurs pe messenger, telefon si face to face.
i-am aruncat pastila ca se tine intilnire nationala la sibiu... las' ca-ti trece.
m-am linistit, poate era intr-o pasa mai proasta.
dupa 2 zile la telefon arunc din nou pastila la telefon ca sti... 8 martie si sa o scot undeva. dupa vreo 5 secunde de liniste... si care-i sopirla? eu ca na, n-am mai fost demult pe undeva si sa merem, mai vedem una alta, scoatem si pruncu la aer. sper ca nu e intilnirea logan ca te sparg!
neahhh, nu-i
o p***, iti trece, nu merem niciunde. pentru o secunda credeam ca vrei chiar sa iesim undeva dar cum nu-ti sta in fire, ma gindeam eu ca-ti trec prostii prin cap si doar intilnirea putea fi. nu mergem niciunde!
am lasat-o balta, am schimbat subiectul, inca nu era pegatita
dupa mai vreo 2 zile am luat-o acasa, stie, e eftin, destul de aproape, cazare, munte si ii face bine la prunc. iti trece. stai ma ca n-am terminat, sint vreo 30 care mergem, cazare, organizator, rezervari din timp la cabane... deci e ceva ok, organizare deci nu e aiureala. s-au anuntat vreo 30 loganisti si vin toti cu neveste, prietene... copii.
citi copii or sa fie? o sa faci tu pe mascariciul ca sa-l amuzi pe Denis? o sa se plictiseasca de moarte si tu o sa te simti bine merci cu loganistii. nu, lasa, iti trece ... si a tinut-o vreo 5 minute asa...
i-am dat din nou timp de gindire, numa vreo 10 minute si am sarit iar pe ea . chestia decisiva a pus-o cuscru anubis nou.
vine si el cu fetita drept urmare are pruncu cu cine sa se joace. sper sa fie si ceva zapada... mai greu pentru noi cu zapada avind masini, dara bataia cu zapada ar fi binevenita, mai ales dupa terminarea biblioteci
si asa ca ne vedem acolo ...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Suuper) cam multa convingere da a meritat;)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by dantes View PostPai stiu si mai sunt confirmati prin vorbe, ideea era sa stiu si cand se preconizeaza sa apara si banii... Nu de alta dar trebuie sa stiu cate camere suplimentare trebuie sa iau... Momentan sunt vorbite ptr. 6-7...
Comment
-
caultima ora, Dsign vine in formatie de 6 persoane, 3 masini, din care doar una Logan... Sper sa nu se supere nimeni, oamenii sunt de viata si stiu sa citeasca
Comment
-
Comment
-
nu felixb, n-ai scris bine.
tot banatu-i fruncea
adevarat, fruncea ai scris bine
si azi ma loveste din nou:
mona: POATE NU AI BANI ....
mona: SA MERGEM
mona: CA ALTI NU-TI MAI DAU
am uitat sa precizez ca ea mi-a dat 80 lei ca sa pun pentru avans. ghici de pe cardul cui?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Pot spune ca prin bunavointa lui need4speed care in acest moment e chiar in Paltinis ptr. a mai face si poze si a stabili unele detalii, cabana ursilor a fost rezervata, avansul dat, si urmeaza poze/plata ptr. cea de a doua vila.
Lista a mai suferit mici modificari, astfel ca o repostez si pe ea...
Hai cu banu' people!!!!Last edited by dantes; 6 February 2008, 12:02.
Comment
-
unde ,cum achit ptr 2 persoane?....eventual ma intalnesc dupa amiaza,si iti achit tie...dupa 18:00
Dantes Edit: Rezolvat prin PM, astept sa-mi spui cate nopti...Last edited by dantes; 5 February 2008, 15:43.
Comment
Comment