Halalea vom vedea cum facem cu ea.. In principiu avem un bucatar pe care-l arvunim cand ajungem acolo. Halalea in principiu fiecare vine cu ce vrea ptr. el, ca e greu sa multumesti jdemii de oameni... Oricum restaurante sunt garla in Paltinis...nu sunt la vila, insa ne poate face prin bucatarul ala fie cu mancare de la noi fie de la ei...
Ne descurcam noi...
Inca doi platitori, urmeaza sa pun si lista frumoasa mai incolo..
Avem Supercar -40lei si crististreulea -130, care a pus cu 10 lei mai mult si prin posta deci urmeaza si confirmarea prin extras de cont care inca nu a aparut...
LE: hai ca am facut si excelul
Am mai sters din certuri...pana la urma nu merita atentia o cearta inutila, au fost si injurii si warnuri si scuze etc.. Esentialul e ca daca mai vad vreo cearta in locul unde ar trebui sa ne distram ne suparam... Referitor la cazare cu iuli81 am discutat deja (poate intervine altceva si o rezolvam cumva) cu felixb voi discuta duminica. GATA cu offtopicul.
Ne descurcam noi...
Inca doi platitori, urmeaza sa pun si lista frumoasa mai incolo..
Avem Supercar -40lei si crististreulea -130, care a pus cu 10 lei mai mult si prin posta deci urmeaza si confirmarea prin extras de cont care inca nu a aparut...
LE: hai ca am facut si excelul
Am mai sters din certuri...pana la urma nu merita atentia o cearta inutila, au fost si injurii si warnuri si scuze etc.. Esentialul e ca daca mai vad vreo cearta in locul unde ar trebui sa ne distram ne suparam... Referitor la cazare cu iuli81 am discutat deja (poate intervine altceva si o rezolvam cumva) cu felixb voi discuta duminica. GATA cu offtopicul.
Comment