Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Breee...v-am incurcat...in puii mei ca deja incep sa pierd firul..
    Ok. Gogoasha a fost trecut la lista 2, nu la lipitura, dar nu m-a contactat nu stiu nimic...
    Costin87sie a luat legatura cu mine, se rezolva repede, a fost pus in lista 1 la vila 2.
    Fabian cu Dsign s-au inteles, ptr ca Fabian are ceva "treaba" sambata si ii urez good luck, el va sta cu noi vineri, iar sambata in functie de pasente, ori la vila 2 ori in alta parte...
    Astfel ca Dsign impreuna cu Soran vor sta in cam cu 4 paturi sambata in locul lui Fabian.

Cu exceptia lui Valeriu Ciprian care trebuie sa dea de veste ce si cum si cu bani, Cabana Ursilor e declarata OCUPATA.

Attached Files

Comment

• Eu vin pana la urma cu asupritoarea si cu inca 2 prietene de ale ei care vin singurele. Baieti singuri or sa fie? Cele 2 fete, la nevoie, stiu si sa "citeasca" foarte bine, numai biblioteca sa fie. :P
      In tara momentan.

Comment

• Hehehe....se gasesc si o sa modific lista in consecinta...
        Ca o mica noutate, vineri pe zi need4speed mai face inca un drum in paltinis ptr. a incheia si operatiunea vila 2... Asa ca rugamintea mea este ca orice ban care mai imi este trimis sa fie pana joi inclusiv. Daca ajungeti vineri pe la banca, atunci fara confirmarea mea prin PM, YM etc. sa nu mai puneti nimic, ptr. ca nu stiu exact la ce ora vineri se incheie tranzactiunea cu vila 2.
        DECI...mai sunt 2 zile (maine si poimaine / miercuri si joi) ptr. cine mai doreste cazare sa trimita banii... Pentru cine doreste ulterior, locuri de cazare se mai gasesc, dar nu ne vom mai ocupa noi de asta...

Comment

• distractie placuta baieti, nu imi pare rau ca nu pot veni(nunti, botezuri,cununi)...asta nu inseamna ca nu mi-as fi dorit sa vin...mai vroiam sa fiu si cap de coloana, auzi si tu...
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Eu o sa fiu in sibiu..dar o sa sa vin si eu la intalnire ..de cazat ma cazez pentru vreo 4 luni in sibiu..asa ca nui problema..DECI ..DANTES..pune-ma si pe mine pe lista!!Merci
            BZ-06-CDI

Comment

• Update de liste:

Useri cu cazare:

Useri doar intalnire:

AMR 1 zi ptr. depunerea banilor.

Maine ora 17:00 (cand inchide banca) se inchide definitiv si irevocabil lista. Cine nu plateste pana maine (14.02.2008) la ora 17:00 vor fi trecuti pe lista 2 si se vor descurca in privinta cazarii.

Astfel, rog pe urmatorii useri sa ma contacteze ptr. cont si sa plateasca minim 50% din suma:
              -Valeriu Ciprian
              -sebi4fc
              -KeanuRev
              -Costin87sie
              (stiu ca maine va plati dar sa vad banii in cont)
              Attached Files
              Last edited by dantes; 13 February 2008, 19:17.

Comment

• Eu de luni ) vreau sa depun banii tot trag de sebi sa vina si el maine o zis ca ii depundem daca nu eu sigur ii pun
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

• Eu va astept cu cea mai mare placere, dar trebuie musai vineri sa spun omului cate camere vreau... Astfel ca am nevoie de avans maine, ca poimaine sa-i zic X camere...

Comment

• Nu am mai scris de mult pt ca am fost plecat din tara ... Ungaria-Austria-Germania si Franta . Vestea rea e ca eu nu mai pot ajunge la intalnire pt ca am cheltuit o groaza de bani pe masina si pe "concediu " si acum mai am de strans inca " destui " pentru taxa de inmatriculare . Imi pare rau ca v-am incurcat dar nu ma asteptam sa cheltui atat ...
                    Daca mergeti in Franta selectati GPS-ul pe drumuri fara taxa ca sunt foarte bune si prinzi si portiuni de autostrada gartis , cand am mers la Paris de la granita Germania-Franta pana la Paris am platit ~40 euro si pe motorina (aproape 450Km in Franta) 35 euro . In germania nu se plateste nimic , in Austria 7,7 euro/7 zile , In Ungaria e 14 euro / 10 zile si am vazut politia umbland cu o Skoda octavia verde cu laptop in ea si verifica "online" daca ai sau nu vignieta dupa numerele de inmatriculare .
                    Daca imi revin cu banii o sa ajung si eu la intalnire doar pt intalnire dar nu promit .

Comment

• Bine ai revenit! Imi pare rau ca nu am putut comunica...Sa stii ca daca te hotaresti sa vii si vrei sa stai peste noapte, locuri de cazare se gasesc...Nu pot garanta, dar eu zic ca se vor gasi...Statiunea are destule vile si cabana chiar hotel...asa ca nu ezita!
                      Sper sa ne vedem la un pahar de ceva pe acolo!

-----------------------------------------------------------
                      Postat azi (14.02.2008 -ora 12:12)

Pana la ora 12:00 avem depusi banii de la Costin87sie, care a facut ce a zis. Sper sa apuce si restul sa depuna pana la ora inchiderii bancii...

Inca 5 ore ptr:
                      -Valeriu Ciprian (YM sigur se rezolva azi)
                      -sebi4fc
                      -KeanuRev
                      Oricum am vorbit cu toti si sper sa fie ok..
                      Last edited by dantes; 14 February 2008, 13:14.

Comment

• Pentru o transparenta cat mai mare, am sa pun extrasul de cont cu operatiunile ptr. intalnire.
                        Tranzactiile inegrite, sunt cele personale, pe care nu le fac publice. De asemenea, ptr. confidentialitate, am sters cnp-urile userilor. Restul persoanelor au platit cash la intalnire. Inca astept sa vedem cum se rezolva cu banii lui streulea care cred ca se invart pe la posta romana...o rezolva el...

Attached Files

Comment

• am pus si eu azi adica mainainte de vre-o jumate de ora din pacate numai 70 de lei ca asa stat treaba a trebuit sa ii cumpar si la fata cadou de valentines si nu mi-au mai ajuns banii
                          Enter the Matrix

Comment

• Confirm prezenta banilor lui KeanuRev si ai lui Valeriu Ciprian x2....
                            Dintre toti userii de la care am solicitat cascavalul a mai ramas doar sebi4fc, care mai are la dispozitie o ora....chiar mai putin pana inchide banca...

Diseara o sa postez lista FINALA, cu nr. persoane, samd... Maine vom face plata ptr. vila 2 si incepem ultima faza, adica pregatirile si bagajul!!!

Later Edit: Ba in puii mei! De 1 martie cadou, de 8 martie cadou, de iepuras cadou, de ziua ei cadou, de mos niculae cadou, de craciun cadou...acuma si de valentini? Da stiu, ziua barbatului e pe 30 februarie, dar uite de-al nabii cadoul de anul asta si de martisor si de 8 martie o sa fie doar paltinisul! ATAT!
                            Last edited by dantes; 14 February 2008, 17:26.

Comment

• Eu l-am facut deja! Nu mai am rabdare!!!

Last edited by crististreulea; 17 February 2008, 14:15.

Comment

• Originally posted by dantes View Post
                                Confirm prezenta banilor lui KeanuRev si ai lui Valeriu Ciprian x2....
                                Dintre toti userii de la care am solicitat cascavalul a mai ramas doar sebi4fc, care mai are la dispozitie o ora....chiar mai putin pana inchide banca...

Diseara o sa postez lista FINALA, cu nr. persoane, samd... Maine vom face plata ptr. vila 2 si incepem ultima faza, adica pregatirile si bagajul!!!

Later Edit: Ba in puii mei! De 1 martie cadou, de 8 martie cadou, de iepuras cadou, de ziua ei cadou, de mos niculae cadou, de craciun cadou...acuma si de valentini? Da stiu, ziua barbatului e pe 30 februarie, dar uite de-al nabii cadoul de anul asta si de martisor si de 8 martie o sa fie doar paltinisul! ATAT!

Eu azi am vorbit cu sebi4fc.. l-am sunat cu principiul ca ne intalnim sa dam banii si era very upset cu vre-o ora inainte sa il sun a avut un accident adica la lovit cineva si era pe la constatari :| aia ii problema.. da o problema mai mare ii ca el abia marti a scos masina de la service) era indoita aripa stanga si acuma la lovin in aripa dreapta nush sper sa intelegi si i-am zis sa ia legatura cu tine sa vedeti cum faceti
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google