mai e putin pana pe 8 martie sper sa fie ceva mai cald
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by sebi4fc View PostSanatos sa fiu ca iau rezerva in brate si vin si eu cu o parte din loganu meu))). NU POTTTT SA CRED CAT GHINION AM marti scot masina din service si joi ma paleste iar acuma rad ieri facem cu nervi))).
APROPO ce carti is permise in biblioteca????LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Kenule tu chiar vrei sa fim SOGORI)))))) eu am vrut sa fiu bait corect da daca insisiti o sa am drum prin grigo deseara)))) sau ne inrudim pe 8 la paltinis ..
DANTES un pat de 3 persoane pls se poate pentru... mine, keanu si ..... ca vad ca baiatu asta vrea sa ipovestesc amintiri din copilarie el sigur o sa adoarma repede.
Comment
-
ma, faceti ceva ca Brutus a racit. Cred ca un aer de munte i-ar prinde bine
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostStreulea vii prin sebes? sau care ii traseul poate ne intalnim pe drum la o anumita ora si mergem amandoi;)
plec simbata la 6 dimineata dacas', deci pe la 9 sint in sebes, daca e drumul bunDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
salut.scuze pt intruziune...as dori sa precizez..ca.! in fct de orarul..daca poate fi denumit asa..sa incerc sa corup si cva membrii **** **** plus cativa posesori de logane` de prin ploiesti sa se alature..expditiei" in necunoscutele cai ale paltinisului"...insa..ram de vzt.intrebarea mea..vad ca d-nul dantes e cu inchirierile si cu informatiile"..ma intereseaza ce alte locatii prin zona pot fi folosite ca si backup..asa in caz ca nu se mai gasesc locuri ..makar aprox. distanta dintre locatia amplasamentelor deja ocupate si a celor care mai sunt..(posibile)..etc.multumesc anticipat.promit ca revin.- din pacate nu am ce carti" sa aduc.....sa speram ca se compenseaza la lcoul faptei".....o zi buna va doresc si toate bune.
t.s.Last edited by SUPERCAR; 18 February 2008, 14:42.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
Solutii de back-up se gasesc loco, Paltinisul nu e mare, vorbit de back-up nu exista..Stim doar de ceva vile prin zona...
Nu stiu ce sunt stelutele INSA tin sa precizez ca este o intalnire LOGANCLUB !!! Nu intalnire multi-marca sau multi-forumuri sau multi-cluburi....
PS: Te rog sa folosesti pe viitor limba romana nu cea mirc....Considera aceasta avertizment verbal.
Comment
-
Stati linistiti pensiuni si hoteluri /cabane sunt la Paltinis destule, numai bani sa ai , distanta nu e foarte mare intre ele, problema ar fi ora de citire care sigur se va intinde tarziu in noapte si va fi mai greu cu drumu catre casa . Eu stau cam prost cu cititu' , eu citesc printre randuri din cand in cand , poate ne intalnim si la Stadionul Municipal Sibiu Duminica in 9 martie , asa ca un ramas bun , asta daca mai aveti chef si timp. Oricum astept sa veniti sa ne intalnim !!!sigpic
Comment
-
gata nu neoreal. ne-am facut intelesi.
ca sa fim din nou offtopic atasez o poza ca sa destindem putin atmosfera.
iti dai seama ca sintem amindoi in extaz, niciunu din noi nu suportam nunti botezuri si chestii dinastea ...Attached FilesDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Posttimisoara-lugoj-deva-sebes-sibiu
plec simbata la 6 dimineata dacas', deci pe la 9 sint in sebes, daca e drumul bunLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment