Ma gandeam sa nu amestecam prea multa literatura pentru ca dupa aia ne vajaie volumele prin cap.
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pai o sa-si aduca fiecare cite ceva de acasa, insa sunt sigur ca nu vor ajunge cartile la toti cititorii, deci vom merge sa cumparam
Comment
-
eu daca vin, aduc apa chioara, ca sa ne udam pe degete cand rasfoim cartile, sa nu ne alunece degetele pe pagini
apropo, decat sa aducem noi carti fiecare de nebuni (grija mare la transport, tentatia de a rasfoi a mare), nu mai bine mergem noi la o tipografie oficiala ?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
orice cabana/motel/hotel are o mica tipografie... si daca nu ne convine, stiu sibienii niste birturi - fmm de treaba, pardon, tipografii, de listeaza aia si alb/negru si color si A3 si A0Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cine intra in "tipografii" trebuie sa aiba grija sa nu se "intoxice" cu plumb...am inteles ca plumbul peste 45 de grade te tranteste tare...
Dar lasand tipografiile si alte alea ... se pare ca drumul pana la Sibiu il voi face singur...si aici ma refer la compania altui loganist cu masina...
Poate mai vorbim pana atunci pentru cei care ajung vineri seara si ne intalnim undeva in Sibiu ca sa mergem impreuna la Paltinis.sigpic
Comment
-
A doua vila este Vila Anna, detalii aici
Este situata la aprox. 800m distanta de cabana ursilor si are un mic incovenient...dusurile si wc-ul e cate unu pe fiecare etaj (are 3 etaje). Din 10 camere cate are el, am luat 7, iar pretul e de 90 lei/camera...adica 45 de persoana... Inca mai negociem cu omul, probabil ca azi max. maine va fi virat si avansul in sfarsit.
Problema e ca aproape tot e ocupat si nu am gasit decat cate 2-3 camere aruncate de colo colo... Asta a ramas ultimul loc la bani apropiati de ursilor si sa intre toti... Mai raman 3 camere la vila, care sunt cu titlul de rezerva, dar nu e nimic sigur ptr. ele. Asta e ptr. cei care vor sa vina independent si sa gaseasca ceva. Deci si ptr. ei am rezolvat 3 camere, DAR sunt cu titlul de POATE daca nu le ocupa cabanierul cu altcineva.
Deci capitolul cazare e inchis definitiv. Restul de calcule, in functie de ce mai scoatem de la cabanier, le discutam pe loc acolo...Adica daca ramane 45lei/pers, atunci vor mai trebui 5 lei de pers, care ii rezolvam acolo pe loc...
Mai discutam.
Comment
-
cit timp unii o sa fie ocupati cu lecturatul, ceilalti nepasionati de lectura ramina cu .... revistele pe cap!!
eu sint unul din ei, deci ce dracu ma fac cu atitea reviste pe cap? macar de nu eram insurat sau nu-mi aduceam si eu revista de acas'...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
S-a uitat "nevasta-mea" pe net si a observat ea acolo la cabana ursilor...."N-are televizor in camera!!!! Nu se poate asa ceva". La care eu i-am zis ca are net wireless. "mooah!! super tare!!". Asa ca daca aduce vorba, spuneti ca nici la voi nu merge, e de la ei. Eu cred ca o sa aduc niste volume de literatura de acasa si probabil o sa iau un bax de apa minerala si unu' de suc, ca sa nu murim de sete in timp ce citim.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment