If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cit timp unii o sa fie ocupati cu lecturatul, ceilalti nepasionati de lectura ramina cu .... revistele pe cap!!
eu sint unul din ei, deci ce dracu ma fac cu atitea reviste pe cap? macar de nu eram insurat sau nu-mi aduceam si eu revista de acas'...
Bey Streulea!!!.... baga-ti mintile-n cap! Daca ai nevoie de antrenori... gasim noi, nu te vaita de asta! Daca tu vrei sa stai cu nevestele (am vrut sa spun revistele!!!) pe cap... cred ca o sa iei o mama de bataie!!!... Pai.. ce asa merge!
Aduc 24 beri Tuborg Strong (aliment nu bautura), una sticla visichi bun (nu stiu ce-i asta), un bax apa (de sete), un bax pepsi (sa ne veselim un pic si noi). Abia stept, parca ma mananca-n talpa (fac drum).
Cred ca se umple Paltinisu cu noi. Parcari sunt sau le punem una peste alta dupa ora 12 noaptea (de la lectura)?
Daca ma imbat sa-i spuneti nevesti-mi ca mi-ati pus ceva in mancare.
Cuscre (crististreulea), nu cred ca vrei s-o cunosti pe cuscra.
Last edited by anubis nou; 23 February 2008, 00:50.
Reason: am uitat
le parcam, si le desumflam la toate rotile sa fim siguri ca nu le mai miscam din loc. apoi ne apucam de lecturat ca cine stie pe unde in cine parcheaza
Hai mai Cu revistele voastre acuma toti ca is in plus si nu stiu ce sa fim seriosi dupa ce bei un picutz asa sambata pentru mine sau vineri pentru altii.. dupaia nu te duci in camera si nah ce faci dormi? nu mai bine te culci este timp pentru tot asa ii superb;) o sa fie calumea deabia astept cateva zile mai sunt de fapt 2 saptamani daca nu ma insel nu?
Si ca sa adaug as avea ceva nelamuriri pentru Dantes Cei care stau doar 1 noapte sambata inspre duminica la ce cabana vor sta.. si cum se numeste, respectiv daca este baie in camera asa ar fi.. ideal.. daca se poate:| la felix ii 80 de lei camera si are fiecare camera baie proprie. astept un raspuns mersi
Este situata la aprox. 800m distanta de cabana ursilor si are un mic incovenient...dusurile si wc-ul e cate unu pe fiecare etaj (are 3 etaje). Din 10 camere cate are el, am luat 7, iar pretul e de 90 lei/camera...adica 45 de persoana... Inca mai negociem cu omul, probabil ca azi max. maine va fi virat si avansul in sfarsit.
Problema e ca aproape tot e ocupat si nu am gasit decat cate 2-3 camere aruncate de colo colo... Asta a ramas ultimul loc la bani apropiati de ursilor si sa intre toti... Mai raman 3 camere la vila, care sunt cu titlul de rezerva, dar nu e nimic sigur ptr. ele. Asta e ptr. cei care vor sa vina independent si sa gaseasca ceva. Deci si ptr. ei am rezolvat 3 camere, DAR sunt cu titlul de POATE daca nu le ocupa cabanierul cu altcineva.
Deci capitolul cazare e inchis definitiv. Restul de calcule, in functie de ce mai scoatem de la cabanier, le discutam pe loc acolo...Adica daca ramane 45lei/pers, atunci vor mai trebui 5 lei de pers, care ii rezolvam acolo pe loc...
Mai discutam.
Bey Streulea!!!.... baga-ti mintile-n cap! Daca ai nevoie de antrenori... gasim noi, nu te vaita de asta! Daca tu vrei sa stai cu nevestele (am vrut sa spun revistele!!!) pe cap... cred ca o sa iei o mama de bataie!!!... Pai.. ce asa merge!
pai era interesant asa catre dimineata cind toti sinteti praf de la lecturat, sa fac o poza ... eu cu toate
... Cuscre (crististreulea), nu cred ca vrei s-o cunosti pe cuscra.
pai di ce nu? poate sintem p eaceasi lungime de unda si te scapi de ea
doar glumem, imi ajunge a mea
din cite observ biblioteca se poate transforma incet incet in tipografie.
sper ca diversifitatea de carti sa creeze doar stari de veselie
vorba unu-i mare om "Pina una alta, terminati-va cu joaca de-a amestecatul vopselelor, ca n-am chef de tinichigit"
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
dantes.. si 90.. de lei.. si dushurile la fiecare etaj..:| ii foarte nasol.. cum spuneam la felix a fost 80 de lei.. si a fost lux.. :| dush in camera pat... tv.. frigider in camera de toate... altceva mai acceptabil nu ai gasit.. acuma nu vreau sa fiu eu ala.. mai cu suca.. da asta ii adevarul
Simplu..nu mai sunt locuri astfel incat sa intre 7 camere duble....si sa fie la pret mai bun... daca vrei, sunt la hotelul turistilor toate conditiile la 120 lei sau 150..nu mai stiu...
Niste reporteri de la TVR merg la intalnirea Loganistilor din Sibiu pentru a face un reportaj, cum isi petrec baietii ziua din timpul intalnirii. Il roaga pe unul dintre ei sa povesteasca ce face in cursul zilei
- Dapoi, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca…...
- Stai, asa . Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei; Spune, ca citesti ziarul…
- No, atunce… dimineata ma scol, cetesc ziaru’. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai cetesc inc’ un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doi-tri carti.
La masa mai citesc vreo doua reviste, iar sara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara.
Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie.
O saptamana si o zi pana la Intalnireeee...
Pentru cei care sunt din Sibiu...pe miercuri joi...se poate afla daca se schiaza in Paltinis?Mutumesc mult...si dau o berica...daca se schiaza...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment