Inainte trebuie sa ne rezervam amandoi cate un pat la spital (urgenta) !
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pat am rezervat la spitalu de urgenta "cabana ursilor" camera 5 ma asteapta o asistenta sexy ... deci sunt rezolvat cu asta.
Raman schiuri de inchiriat si sa te stresez un pic (cred ca va fi si "asistenta" interesata) ... vedem D
Comment
-
Originally posted by vali007 View PostSalutare, am ajuns si eu de la Paltinis. Sa o luam pe etape:
- Drumul se prezinta in conditii bune, era umed si dat cu nisip la greu, se poate urca fara nici o problema si cu anvelope de vara;
- Cabana Ursilor era tot acolo intreaga si se pregateste pentru noi;
- Partia se prezenta in conditii bune, TAF-ul lucra de zor chiar daca era ora 20.
O sa revin maine cu niste poze ca am uitat sa iau camera si am facut cu un telefon al unui coleg care a fost cu mine.
@crsitistreulea: Radarul Laser inca nu functioneaza, dar pe linia aia dreapta, pe la mijloc sta un logan rosu cu nr de Bucuresti B xx SRU.
@all: De la Saliste pana in Sibiu va recomand sa pastrati viteza legala.
Comment
-
Dupa ce ati intrat in Paltinis sunt vreo 2-3 curbe si apoi este pe stanga semnul cu Cabana Ursilor (Vezi sageata din poza). In cazul in care ai ajuns la un semn care iti spune "spre Schitul Paltinis" inseamna ca ai trecut de cabana si trebuie sa te intorci vreo 100 sau 200 de metri.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostDeci,pentru cei care ajung maine in Sibiu la 10:30 ne intalnim la Stadion sa plecam in coloana , eu si vali007 vom fi acolo, cine mai vrea sa vina !!!
Comment
-
Eu am trimis urmatorul mail celor de la ProTV Sibiu:
"Buna ziua,
ma numesc Liuta Valentin si fac parte din "Logan Club" ( www.loganclub.ro/forum ). Logan Club este un forum infiintat de un an si cateva luni, este un forum dedicat discutiilor despre Logan (tunning, probleme tehnice, intretinere) printre altele s-au format si, sa le spunem, filiale ale acestui club in mai multe orase (Timisoara, Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu etc) unde se organizeaza intalniri saptamanale ale membrilor. In acest week-end va avea loc "Intalnirea Nationala LoganClub" la Paltinis, unde vor participa membrii din aproape toate locatiile unde exista Logan Club. Va invitam si pe dvs. sa participati si poate va fi o stire. Locatia este Cabana Ursilor, iar majoritatea membrilor vor veni maine in jurul orei 13-14.
Va asteptam.
Cu respect,
Valentin Liuta"
Comment
-
Vezi lista finala cu participantii !! Sunt vreo 26 parca care stau peste noapte si inca vre 13 care vin numai la intalnire, daca ajungi maine in Sibiu la 10 :30 la Sadionul Municial ne intalnim mai mult pt. a pleca in coloana. Te asteptam !Last edited by crististreulea; 7 March 2008, 21:48.sigpic
Comment
Comment