mosu...nu o vede pe Mona...
Intalnirea Nationala nr. 2, Paltinis, 08.03.2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mare iubitor de literatura mosu nostru, poate sa-ti recite toata noaptea si nu cade. Nu stiu daca ati observat ca si-a schimbat avatarul, a inlocuit poza cu tipa aia cu dosu rosu si si-a pus un butoi cu bere sub presiune si inca pe roti ca sa-l transporte mai usor. Adevarata biblioteca mobila!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Mosu20ro: merci ca ai schimbat avataru. Era o cere a mea mai veche. La munca unde mai sunt colegi prin jur...le fug ochii daca in subconstient vad nishte buci. Mai e un user care are avatar 3 perechi dar nu stiu exact cine e.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Nu ca as fi carcotas...o leaca, dar parca multora le e rusine sa afiseze sticker-ul LOGAN CLUB! Sau ma insel? Cred ca e fain sa ne deosebim in trafic, intre atatea Loganuri "comune"! Si sa ne salutam macar cand ne intersectam...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
-
Ii rog pe cei care au poze de la intalnirile nationale sa mi le arunce si mie pe Yahoo! Messenger sau e-mail. Vreau sa fac un CD/DVD cu cat mai multe poze. O sa-l fac disponibil pentru toata tara daca sunt persoane interesate. Cu cat mai multe poze, cu atat mai bine! Va rog faceti acest efort de dragul clubului! Adresele pe profil. Multumesc anticipat!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment