Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• din cate vad pana acum sunt 26 de camere duble.asta inseamna 7 vile aproximativ.ei in momentul asta mai putem discuta cumva cu cei de acolo.saptamana asta is prins cu munca si cu alergatu la arad.dar saptamana viitoare ii sun pe cei de acolo sa vedem ce si cum ar fi pentru noi.
    http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Incepand de azi inca 2 saptamani pentru inscrierea pe lista... Cam asta ii lista.

01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI
      00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu 2 paturi - SAMBATA
      03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat mare (dublu?)
      04. vali007+Ancuta- 1 camera cu pat dublu - VINERI
      05. vali007- prieteni- 1 camera cu pat dublu - VINERI
      06. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
      07. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
      08. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
      09. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu
      10. florinc_99+ prietena- 1 camera cu pat dublu -VINERI
      11. bubu + sotia + 2 copii - 1 camera cu pat de care o fi (dublu, matrimonial, anyway) - SAMBATA
      12. Lau+sotia+juniorul - 1 camera pat dublu - VINERI
      13. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
      14. MAVERICK_SS +1?? - 1 camera cu pat dublu - VINERI
      15. Miky 48 + sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
      16. alex_comisaru+prietena=o camera cu pat dublu si ieftin (ingesuit pe lista) - SAMBATA
      17. Shaloo + Mona (sotia) - 1 camera pat dublu - VINERI
      18. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
      19. Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
      20. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI
      21. Iulian + simo - 1 camera - VINERI
      22. Kklaus+sotia - 1camera (pat dublu,simplu,saltea,nu conteaza doar sa fie de 2 locuri ) - SAMBATA
      23. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI ca anul trecut, va arat buletinul
      24. 89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!
      25. BoB + Cristina - 1 camera cu pat dublu - VINERI
      26. Kristikapa + Ana - 1 camera cu pat dublu - VINERI
      27.Tibi +Narcisa +2 copii-1camera cu pat dublu-SAMBATA
      28.Snake4 + prietena = o camera cu pat dublu
      Last edited by sibianul; 12 March 2010, 23:35.

Comment

• da sa stim cat costa camera si daca trebuie sa trimitem bani in avans?
        sigpic #

Comment

• adi-saptamana viitoare o sa discut cu cei de acolo sa vedem ce si cum si va anunt.acum va rog sa veniti la balamuc la arad sa ne sustineti

Comment

• Mam inscris si eu , nu am fost niciodata la felix (de fapt am fost dar aveam 3 ani ) si daca mai sunt si pasionati de Loganuri deabea astept ...
            Last edited by sibianul; 12 March 2010, 23:36.

Comment

• Imposibil sa nu obtineti o reducere la asa numar mare de camere. Am lucrat in turism stiu cum se procedeaza.

Eu am luat legatura cu cineva de acolo, am spus ca am vrea ~20 de camere si a venit si reducerea, 100 lei / noapte. Nu stiu ce faceti voi, cu cine vorbiti, ce negociati dar nu in favoarea noastra se pare. La o negociere la fata locului pretul ar mai scadea, garantez!
              Pretul doar ptr. o camera este de 125 lei / noapte, Deci ne-a facut o reducere de 25 lei.

Tin sa precizez ca acel complex are mai multi propietari, poate nu stiati lucru asta.
              Cu stima,
              Iuli

Comment

• Cand am fost anul trecut prin noiembrie.. m-a trimis la vreo 3 proprietari, pana la urma am ajuns la o domnisoara care era cica ce-a de sus. In fine oricum pretul se poate negocia cand am sti cel putin 80 % numarul exact de camere. daca noi zicem 30 sa zicem de camere si nu se strang si ajung 25 doar, pana la urma o sa ne trezim ca mai punem bani din buzunar, ideea ii ca pretul sa fie maxim 120 de lei, ideal 100 de lei. asteptam sa revina silviu si sa mearga pana acolo sa vorbeasca personal.
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

• Tinere, daca suntem 20 de camere pretul e 100 lei / noapte.

Comment

• Pentru domnul grijuliu Iulian: unde ai vazut tu ca s-a discutat vre-o reducere de pret? am spus foarte clar :ASTEPTAM SA VEDEM CATI SE INSCRIU! dupa cum a spus si razvan nu ma pot duce sa negociez 20 de camere daca se inscriu 25 si pe drum renunta 10.tu ai vrea sa platesti 10 camere din banii tai?
                    Noi incercam sa facem ceva sa fie totul bine.Daca va deranjeaza implicarea mea sau aveti impresia ca nu ma implic suficient spune-ti-mi doar.Eu doar incerc sa fac sa ii fie mai usor lui Razvan.
                    V-am spus.Saptamana care vine urmeaza sa-i contactez si sa discutam!
                    O seara faina
                    Last edited by KeanuRev; 14 March 2010, 13:11.

Comment

• Iulian, baietii au spus ca in functie de cati se vor inscrie, atunci vor discuta pretul!
                      Hai sa-i lasam sa se ocupe de organizare!
                      Domnilor, cu calm!
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• banuim ca unii nu mai au rabdare dupa cum se vede,deci demarati cu organizarea mai activ ...
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• hai sa nu facem din tantar armasar........... , sunt destule persoane care organizeaza acest eveniment si avem si timp.
                          sigpic #

Comment

• Ho bre, doar am zis n-am dat cu paru. Ce sariti asa ? Negociezi cu un avans in mana, nu te duci cu mana in buzunar. Cine renunta pierde avansu.

Comment

• Pai si baietii, tot asa au zis!
                              Sa vedem o data cati se inscriu definitiv si apoi or sa vada ei!
                              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• eu sunt de pare ca sa trimitem toti banii,ca atunci daca se razgandeste careva camera e platita, dar sa stim cat?
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google