nu stiu fiecare o sa puna cat vrea cine plateste integral o sa aiba platit integral cine nu nu.... Suma o sa fie intre 100 si 120 exact exact nu stiu pana nu vorbeste silviu cu personalul de acolo.
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
ar fi ff bine ca pana miercuri sa aveti un pret stabilit pt cazare, caci suntem cativa din Bucuresti care dorim sa venim, in jur de 2-3 masini, ca sa vb si eu cu baietii sa le spun programul complet si pretul si eventual sa trimitem si un avans pt camere....
bafta multa la organizareTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Pretul ii de 120 de lei !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
eu vi-am mai spus dragi moderatori sa respectati niste reguli simple de "intretinere" a listei. hotarati-va cine face modificari ale listei si cum se procedeaza cu inscrierile.
ALO68 trebuie sa ii multumesti pentru "iesirea" ta de pe liste unui coleg din brasov florinc_99 care s-a trecut in locul tau. nu stiu in ce conditii s-a facut aceasta inlocuire dar ar trebui sa stie ceilalti moderatori care au facut ulterior modificari de lista.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
sper sa nu se inceapa si aici discutii ca cele de la Brasov, nu le vad rostul.....
@Keanu: pune si tu pretul final ca sa stiu ce le zic si astora ai mei, sa vedem cati venim si sa ne trecem pe lista....bafta
P.S: noi venim de vineri, deci o noapte de cazare in plus.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Multumesc sibianul!!!!!! Sper sa va hotarati cu pretul de cazare sa stiu si eu cum vin,adica de vineri sau de sambata.va multumesc si spor la treaba tuturor celor implicati in aceasta actiune.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
vreau sa ma trec si eu pe lista
in functie de pretul final o sa vin de vineri sau de sambata
Lista actualizata..
01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI
00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu pat matrimonial - SAMBATA
03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat mare (dublu?)
04. vali007+Ancuta- 1 camera cu pat dublu - VINERI
05. vali007- prieteni- 1 camera cu pat dublu - VINERI
06. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
07. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
08. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
09. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu
10. florinc_99+ prietena- 1 camera cu pat dublu -VINERI
11. bubu + sotia + 2 copii - 1 camera cu pat de care o fi (dublu, matrimonial, anyway) - SAMBATA
12. Lau+sotia+juniorul - 1 camera pat dublu - VINERI
13. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
14. MAVERICK_SS +1?? - 1 camera cu pat dublu - VINERI
15. Miky 48 + sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
16. alex_comisaru+prietena=o camera cu pat dublu si ieftin (ingesuit pe lista) - SAMBATA
17. Shaloo + Mona (sotia) - 1 camera pat dublu - VINERI
18. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
19. Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
20. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI
21. Iulian + simo - 1 camera - VINERI
22. Kklaus+sotia - 1camera (pat dublu,simplu,saltea,nu conteaza doar sa fie de 2 locuri ) - SAMBATA
23. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI ca anul trecut, va arat buletinul
24. 89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!
25. BoB + Cristina - 1 camera cu pat dublu - VINERI
26. Kristikapa + Ana - 1 camera cu pat dublu - VINERI
27.Tibi +Narcisa +2 copii-1camera cu pat dublu-SAMBATA
28.Snake4 + prietena = o camera cu pat dublu
29. kta_stoia + Prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
30. Cristi_14cri + Alina - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
31. Dan_sparco + Prietena - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
32. Bogdy + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERI
33. alo68+sotie+copii - 1 camera cu 2 paturi
34. bv06rmn + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERi
35.vali205+sotia-1 camera cu pat dublu
Mentionez inca odata ca inscrierea se termina in 20 adica peste 1 saptamana urmand ca pana in data de 15 a lunii viitoare toata lumea sa trimita un avans de 50 de lei.
Comment
Comment