Inca 2 zile pentru inscrieri... Pretul cum am spus si in posturile anterioare ii 120 de lei/Camera/Noapte. Sa negociat sa vorbim sa inteles. asta a ramas pretul
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
pai ce negociere ai facut ....keanule...daca si iulian zicea ca a sunat si lui ia spus ca va fii maxim 100 camera,sau 120 e cu tot cu gratar ptr doua zile ?Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Haideti totusi sa lasam oamenii sa-si faca treaba!
Comment
-
din pacate avand in vedere pretul final, asta seara aradenii au decis sa se retraga de pe lista. unii isi vor cauta separat cazare, altii vor veni doar duminica la ora intalnirii oficiale.
prin urmare va rog sa scoateti pozitiile 11, 12, 14, 15, 17 din lista. mersiLast edited by bubu_vasile; 20 March 2010, 02:41.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Keanule: pune si tu o data pretul final si daca in el mai consta ceva, cum te-a intrebat si Sebi8ta.
astia ai mei deja au inceput sa ma intrebe daca stiu ceva mai multe, iar eu ..........
fa un efort ca sa nu mai inceapa si altii sa se retraga.
bafta multa.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
cine se ocupa de organizare aici !!!!!!!!???????????...ca dupa cate vad nu se cam ocupa nimeni.raspunsuri nu..negocieri nu..nimic nu e..ce sa mai cred
venim fiecare cum se descurca ne mai intalnim sau nu ?
hei domnilor ce faceti....Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Va rog, hai sa nu ne bagam in ceea ce fac (organizeaza) oamenii!
Cel mai bine este sa-i lasam sa "coaca"!
De unde stiti voi ca nu s-a negociat? de unde stiti voi ca nu se ocupa nimeni? de unde stiti voi toate astea?
Comment
Comment