nici o miscare ???
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deocamdata se pare ca nu... mai asteptam.. ideea ii ca eu ma pot duce si cu 1 sapt inainte... de intalnire vrem atatea camere.. da nui sigur.. ca o sa si aibe disponibile.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
) Pai cu ce sa ma duc cu 300 de lei? domle vreau sa rezerv 30 de camere da.. stiti nu am bani sa va dau....
Sebi8ta ar trebui sa stii mai bine ca oricine.. cand ti-am zis ca iti aduc banii acolo.. ai zis ca nu ca nu ca sa tii trimit..... si era vorba de 50 de lei doar.. ar trebui sa ma duc cel putin cu 1500 de lei.. sau macar 1000.... ca sa pot sa rezerv... + de asta nu garantez pentru nimeni cine trimite avansul are camera... cine nu.. imi pare rau. EU zic ca o suma de 50 de lei avans, nu ii o caruta de bani... si cine stie sigur ca vine ii poate trimite..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
salut vin si eu daca mai sunt camere libere dar acolo nu prin imprejurimi ca la rasnov sa pot ciuguli si eu ceva 2 persoane eu si Lumi.
Apropo de sambata vin daca este sa vin,.Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
Cu parere de rau eu ma retrag, investitiile care trebuie facute in apartament nu ma lasa sa vin la Felix. Va doresc distractie maxima.
Fac si un update la lista.
01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI .................ACHITAT 240 RON
00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat dublu -
04. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
05. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
06. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
07. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu
08. florinc_99+ prietena- 1 camera cu pat dublu -VINERI
09. calin65+ sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 120 RON
10. CataFOF + Andreea - 1 camera cu pat dublu - VINERI
11. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
12. onnu_sbl+prietena - 1 camera -VINERI
13. alex_comisaru+prietena=o camera cu pat dublu - SAMBATA
14. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
15.Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
16. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI
17.Kklaus+sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
18. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI ca anul trecut, va arat buletinul
19. 89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!
20. BoB + Cristina - 1 camera cu pat dublu - VINERI
21.Kristikapa + Ana - 1 camera cu pat dublu - VINERI
22. Tibi +Narcisa +2 copii-1camera cu pat dublu-SAMBATA
23. Snake4 + prietena = o camera cu pat dublu
24. kta_stoia + Prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
25. Cristi_14cri + Alina - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
26. Dan_sparco + Prietena - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
27.Bogdy + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERI
28.alo68+sotie+copii - 1 camera cu 2 paturi
29. bv06rmn + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERi
30. tvstar1+ prietena/sotie - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
Lista pentru paintball:
01.Sibianul
02.Silviu_MM
03.sebi8ta
04.CataFOF
05.florinc_99
06.onnu_sbl
07.KeanuRev
08.Calin65
09.Kta_StoiaLast edited by KeanuRev; 10 April 2010, 22:49.
Comment
-
Asteptam pana sapt viitoare joi avansul de la cei care doresc sa vina.
PS. V-as ruga si pe cei din brasov care vin sa trimiteti avansul deoarece nu rezerv camere fara avans. Imi cer scuze dar astea sunt conditiile. Multumesc.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostAsteptam pana sapt viitoare joi avansul de la cei care doresc sa vina.
PS. V-as ruga si pe cei din brasov care vin sa trimiteti avansul deoarece nu rezerv camere fara avans. Imi cer scuze dar astea sunt conditiile. Multumesc.sigpic
Comment
-
01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI .................ACHITAT 240 RON
00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
00. (1) Sibianul2 + Familia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat dublu -
04. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
05. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
06. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
07. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
08. florinc_99+ prietena- 1 camera cu pat dublu -VINERI
09. calin65+ sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 120
10. CataFOF + Andreea - 1 camera cu pat dublu - VINERI.................ACHITAT 50 RON
11. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
12. onnu_sbl+prietena - 1 camera -VINERI
13.
14. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
15.Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
16. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI.................ACHITAT 100 RON
17.Kklaus+sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
18. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI .................ACHITAT 240 RON
20. BoB + Cristina - 1 camera cu pat dublu - VINERI.................ACHITAT 50 RON
21.Kristikapa + Ana - 1 camera cu pat dublu - VINERI.................ACHITAT 50 RON
22. Tibi +Narcisa +2 copii-1camera cu pat dublu-SAMBATA
23. Snake4 + prietena = o camera cu pat dublu
24. kta_stoia + Prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 120 RON
25. Cristi_14cri + Alina - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
26. Dan_sparco + Prietena - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
28.alo68+sotie+copii - 1 camera cu 2 paturi
29. bv06rmn + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERi
30. tvstar1+ prietena/sotie - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
31. Sharky Kill + familia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
Lista pentru paintball:
01.Sibianul
02.Silviu_MM
03.sebi8ta
04.CataFOF
05.florinc_99
06.onnu_sbl
07.KeanuRev
08.Calin65
09.Kta_StoiaLast edited by KeanuRev; 16 April 2010, 21:11.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment