Restul? nimic? Maine ii ultima zi... vineri o sa trimit avansul pentru cate camere au achitat avansul...
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
din pacate nu o sa mai pot sa ajung, facut investitie masina + azi ma lasat si bateria!
Imi pare rau! Dragi colegi ne revedem cu alta ocazie. Dores tuturor o distractie cat mai placuta!
Multa Sanatate
Comment
-
mir-uleee....si ce facem taica cu paintbolu`?il lasi pe cata singurel in fata inamicului?
Comment
-
Lista este de mai sus... In urma trimiterii avansului au ramas :
Villa Crinul
01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI .................ACHITAT 240 RON
2. BoB + Cristina - 1 camera cu pat dublu - VINERI.................ACHITAT 50 RON
3. Kristikapa + Ana - 1 camera cu pat dublu - VINERI.................ACHITAT 50 RON
4. Cristi_14cri + Alina - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
01. calin65+ sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 120
03. kta_stoia + Prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 120 RON
04. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI.................ACHITAT 100 RON
01. Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
02. Sibianul2 + Familia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
03. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
04. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
01. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
02. tvstar1+ prietena/sotie - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
03. Sharky Kill + familia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
04. CataFOF + Andreea - 1 camera cu pat dublu - VINERI .................ACHITAT 50 RON
01. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI .................ACHITAT 240 RON
02. Kklaus+sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
02. Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
Schimbari intre camere nu fac. Daca o persoana X din casuta n doreste sa se schimbe cu persoana Y din casuta n` vorbeste cu una din persoanele care este cazata acolo si daca sunt de acord ambele parti, atunci se face schimbarea, asta ca sa nu se supere nimeni. Cazarea in casute nu ii chiar in ordine am incercat sa schimb putin deoarece este si disconfortul sa fie doar 3 bai la 4 camere, in casuta, si plus de asta cei care sunt in camere se cunosc mai bine unii cu altii.
PS. Pentru intrebari/reclamatii/sesizari Contactati : Costea Adrian Razvan Tel : 0743028440 E-mail : keanurev@yahoo.comLast edited by KeanuRev; 22 April 2010, 10:29.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Deocamdata ai 1 casuta toata pentru tine) sa vedem cati se mai strang... astept chitanta.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Avem o mica mare problema.. poate unii o stiu.. la verdi nu mai mergem deoarece "marlanii" de acolo nu vor sa ne cazeze doar daca luam toate camerele de vineri, ceea ce nu ii posibil... o sa incercam la pensiunea adela, cunoscatorii stiu despre ce ii vorba si la crinul daca mai trebuie camere. Maine o sa pun situatia exacta ce si cum. Multumesc.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Mah...eu unul am fost pentru Adela de la bun inceput!
Comment
Comment