Silviu_MM cum e cartieru verdi ?
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mrv-ule ...la verdi n-am fost.arata bine pe dinafara,inauntru n-am apucat sa ajung.poate fug sambata pe acolo sa vad ce si cum.cum mai aflu ceva va anunt
Comment
-
Si noi venim (valeriu61 + Tatiana).
Acuma, sa vedem ce zice Silviu, despre piscina de la Verdi, dar eu spun ca este un mare avantaj sa avem piscina cu apa termala in curte si sa nu mai dam 20 lei de persoana la Strand. Sa vedem...Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Intradevar mi se pare mai avantajos... verdi.. putem sa facem gratarul in timp ce ne racorim cu o baie... Desi ii putin mai scump eu zic ca se compenseaza cu masa de seara.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
eu o sa fug sambata pana acolo sa vorbesc cu cineva sa vad ce si cum.cum e piscina,daca au loc de gratar,si ce se mai poate face pe acolo.acolo ar fi intradevar cea mai buna locatie numai ca preturile un pic dezavantajeaza..vedem ce aflu sambata si va mai ganditi
Comment
-
Deci ..sa fim la obiect.am votat verdi ca locatie si eu cu stresu vrem camere cu baie si paturi duble adica dica din acelea cu o singura saltea mare.
01. sebi8ta+sotia(Mihaela)=1 masina-1 camera cu pat dublu si baie -Verdi
02. stresu+prietena(Cristina)=1 Masina-1 camera cu pat dublu si baie -Verdi
si mai urmeaza inca cativa din BrasovUn elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
pai acuma ideal ar fi in casute sa se grupeze fiecare.. sa fie cel mai bine.. ca asa fiecare vine cu moft.. si nu iese treabaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Seara buna la toti.azi am fost la Verdi si sa va zic ce si cum.Problema sta in felul urmator:
Am vorbit cu cei de acolo si mi-au zis ca e posibil ca in mai sa fie 150 cazarea ,dar daca suntem grup mare poate ne face reducere.si o sa ajungem pe la 125 camera/noapte.Asta o sa mai discut cu sefii de acolo sa vedem exact ce si cum.Rezervarile trebuie facute cu 2 saptamani inainte.Ar fi bine pana la sfarsitul lunii aprilie sa stim exact cati o sa fie.
Fiecare casuta are 4 camere,bucatarie complet utilata si un living mare.In fiecare camera este televizor si in living este unul mare.
La piscina se poate sta pana la orice ora,restaurantul fiind deschis pana la ora 11.
Este gratar si se poate face gratar afara,sa stam pana la orice ora,numai sa nu fie galagie mare sa-i deranjam pe restul.
Cam asta am aflat acuma,urmeaza sa mai discut cu patronii de acolo ce si cum.
O saptamana buna
Comment
-
Cu 2 saptamani inainte nu cred ca o sa gasesti 5-6 casute disponibile.. cel putin 5-6.. de aceea ar fi ideal cu 1-2 luni inainte.
LE. acuma intrebarea ar fi sa daca se merita surplusul ala de 25 de lei/camera.. ca... cam atata iese ca 1 intrare pe zi oricum o platesti la bazin de persoana.. si vine 100 de lei camera. Eu zic ca ca se merita aia 25 deoarece poti sa stai pana la o ora tarzie la bazin + de asta cei care ajung sambata dupa masa pot sa faca o baie si ei nu se poate spune ca au pierdut o zi. + de asta gratar la bazin. Eu zic ca merita 25 de lei.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da keanu se merita
acuma ptr.100 ron cheltuiti in plus fata de unde am fost anul trecut e super ok
vasi intalnrea o facem de Vineri dupa amiaza.adica 14,15,16(vineri,sambata,duminica)asa ca sigur o facem si mai lata anul asta la felix fata de anul trecut,si asa avea o propunere ...de ce nu facem in ultima saptamana din Mai,asa cum a fost si anul trecut ca sa prindem vreme faina adica cat mai spre vara...ca si data ar fii 28,29,30 Mai.E ce ziceti ?Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Nu-i ok in fiecare an a fost in wekendul care includea 15 mai... niciodata nu a fost in ultima saptamana din mai, cu cat perioada ii mai aproape de vara cu atat pretul ii mai ridicat, eu zic ca nu se merita sa platim mai multi bani pentru 2 saptamani..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment