Vin cu cd-u, promit! =) E mai funny asa, daca ti le dadeam atunci.. fss, acu o sa te uiti la ambele intalniri odata, sa vezi si tu ce si cum s-a mai schimbat, ai mai imbatranit, copiii au mai crescut, etc. Sa o iei si pe Maia, ca lu Simo ii plac copilasii
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Iulian pretul de 120 / camera este deocamdata.In momentul in care stim cati o sa fim..si macar aproximativ o sa negociem cu cei de acolo sa vedem ce si cumpoate poate scapam mai ieftin ..
Comment
-
01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI
00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu 2 paturi - SAMBATA
03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat mare (dublu?)
04. vali007+Ancuta- 1 camera cu pat dublu - VINERI
05. vali007- prieteni- 1 camera cu pat dublu - VINERI
06. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
07. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
08. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
09. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu
10. alo68+sotie+copii - 1 camera cu 2 paturi
11. bubu + sotia + 2 copii - 1 camera cu pat de care o fi (dublu, matrimonial, anyway) - SAMBATA
12. Lau+sotia+juniorul - 1 camera pat dublu - VINERI
13. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
14. MAVERICK_SS +1?? - 1 camera cu pat dublu - VINERI
15. Miky 48 + sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
16. alex_comisaru+prietena=o camera cu pat dublu si ieftin (ingesuit pe lista) - SAMBATA
17. Shaloo + Mona (sotia) - 1 camera pat dublu - VINERI
18. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
19. Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
20. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI
21. Iulian + simo - 1 camera - VINERI
22. Kklaus+sotia - 1camera (pat dublu,simplu,saltea,nu conteaza doar sa fie de 2 locuri ) - SAMBATA
23. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI ca anul trecut, va arat buletinul
24. 89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!Last edited by bubu_vasile; 2 March 2010, 21:50.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by Silviu_MM View PostIulian pretul de 120 / camera este deocamdata.In momentul in care stim cati o sa fim..si macar aproximativ o sa negociem cu cei de acolo sa vedem ce si cumpoate poate scapam mai ieftin ..Last edited by Rouge de Feu; 18 February 2010, 00:13.sigpic
Comment
-
vali007 si 002 sibianul
ce tare
Comment
-
Vad ca se aduna ceva lume...
De la Oradea o intrebare pentru cei care vin: Ce parere aveti de un paintball in padure?
In urma unor discutii cu o firma de aici am rezolvat un super pret de 15 lei /100 bile cu echipament inclus.Daca o persoana mai doreste bile,in functie de numarul de bile se ofera ulterior si alte reduceri.
Partea cea mai buna este ca sunt 25 de echipamente disponibile...ceea ce inseamna ca ne putem ucide toti odata sa nu asteptam unii dupa altii.
V-as ruga sa-mi spuneti ce parere aveti sa stiu daca sa continui discutiile pe aceasta tema
Va multumesc
Comment
-
@cata - stiam ca tu nu poti rezista)
sa vedem ce zice majoritatea.poate combinam paintball`ul cu un gratar la padure
poate unii vor sa vina doar sa se balaceasca la felix,astept in continuare pareriLast edited by Silviu_MM; 2 March 2010, 20:31.
Comment
-
Vin si eu e vineri, camera cu pat matrimonial, deci de la LC Resita vin 2 masini!
89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!
FOF-ule fara tine nu ma bag la paintball ca ma ciuruie astia!
Comment
-
cred ca fac si eu cumva sa ajung, ca anul trecut
acum nu stiu daca vin cu cineva, dar mai mult ca sigur trebuie sa vin cu cineva
asa ca, nu ma trec pe lista, si va anunt pe la sfarsitul lunii asteia ( martie )
anul trecut a fost misto de tot, doar faza cu sibianu-eu-inca 2 sau 3-gratarul-masina mea nu prea a iesit la socoteliLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
bai nu va mai coditi atata...stiti foarte bine ca veniti pentru paintball
MIR- facem moarte de om..sau ma rog..vopseala
Comment
-
Originally posted by 89.MIR View PostVin si eu e vineri, camera cu pat matrimonial, deci de la LC Resita vin 2 masini!
89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!
FOF-ule fara tine nu ma bag la paintball ca ma ciuruie astia!
abia astept
Comment
Comment