If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !
Am sunat de 2 ori nu vor sa lase sub 125 de lei mai exact nu vreau sa fac bani de pe spatele nimanui. 0770571218 Asta ii numarul oricare dintre voi ii poftit sa sune si sa intrebe, sa negocieze, sa faca ce vrea. Daca va uitati in primul meu post din data 4th January 2010, 15:03 am scris acolo foarte clar " Pretul este de aprox 120 de lei/camera" si toata lumea a zis ok. Acuma cand am postat a 2 a oara tot acelasi pret, majoritatea au renuntat. Mie mi indiferent unde ma duc atata timp cat sunt cu voi, mergem si la adela s-au crinul dar la sfarsit o sa trageti concluzia ca nu ii mai eficient, factorii nu ii mai enumar odata deoarece i-am zis in primul post.
Daca a sunat iulian si lui i-a confirmat 100 de lei, pentru 20 de camere.. atunci l-as ruga pe el sa rezerve camerele. Silviu a sunat pentru 36 de camere si i-a confirmat 125 de lei/camera.
Ideea de baza ar fi sa va hotarati unde doriti sa ne cazam.
N-am vrut sa comentez nimic pana nu a venit razvan.Idea este in halul urmator:sunt un teanc de patroni si toti s-au inteles la preturi.Am mai discutat cu cineva cine are pensiune prin zona si mi-a zis clar..pe ei nu-i intereseaza,oricum o sa aiba clienti,inca daca nu fac cu rezervare si preturi stabilite in avans..pot sa ceara mai mult deci lui ii renteaza mai bine.
Eu zic ca si la 125/camera renteaza deoarece la un calcul simplu iese asa : 70 lei(atat cer altii cazare)+40/2pers intrarea la strand iese 110 lei...dar daca vrei sa iesi de acolo sa mananci mai platesti odata.Faceti si voi niste calcule si eu zic ca merita mai bine+ Parcare inchisa si pazita+sunteti toti intr-un loc
Intalnirea ramane la cartierul verdi... cine vrea sa se cazeze in alta parte ii liber sa faca ce vrea. Lista definitivata este urmatoarea:
01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI .................ACHITAT 240 RON
00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat dublu -
04. vali007+Ancuta- 1 camera cu pat dublu - VINERI
05. vali007- prieteni- 1 camera cu pat dublu - VINERI
06. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
07. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
08. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
09. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu
10. florinc_99+ prietena- 1 camera cu pat dublu -VINERI
11. calin65+ sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 120 RON
12. CataFOF + Andreea - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
13. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
14.
15.
16. alex_comisaru+prietena=o camera cu pat dublu - SAMBATA
17.
18. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
19. Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
20. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI
21.
22. Kklaus+sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
23. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI ca anul trecut, va arat buletinul
24. 89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!
25. BoB + Cristina - 1 camera cu pat dublu - VINERI
26. Kristikapa + Ana - 1 camera cu pat dublu - VINERI
27.Tibi +Narcisa +2 copii-1camera cu pat dublu-SAMBATA
28.Snake4 + prietena = o camera cu pat dublu
29. kta_stoia + Prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
30. Cristi_14cri + Alina - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
31. Dan_sparco + Prietena - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
32. Bogdy + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERI
33. alo68+sotie+copii - 1 camera cu 2 paturi
34. bv06rmn + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERi
Cine mai doreste sa renunte ii liber sa plece. Nu il obligam sa vina la verdi. deaia sa facut pool si sa votat VERDI desi se stia pretul initial !
Avans.. se poate la :
Nume : Costea Adrian Razvan
IBAN-ul : RO43BTRL01301201985575xx
Deschis la : Banca Transilvania
Avansul ii de minim 50 de lei sau suma totala 120 de lei respectiv 240. Daca pretul initial va fi de 125 de lei o sa pun eu diferenta.
Cred ca cei care vroiau de la inceput sa vina la verdi o sa vina si acuma.
Dupa ce se va achita avansul se va face organizarea in camere.
PS. Pentru sebi Gratarul NU ESTE INCLUS in aia 120 de RON respectiv 240. Cand a fost intalnirea de la cluj am pus aprox 400 de ron din buzunar, iar calin 500 + membrii fiecare cat au reusit. La intalnirea de la felix cu pareri de rau nu am de gand sa pun bani din buzunar. Deci in 120 de ron aveti cazare si atat + acces parcare, intrare bazin.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment