Intalnire LoganCLub In Zona De Vest III La Felix 14 15 16 Mai !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nici o miscare ???
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Deocamdata se pare ca nu... mai asteptam.. ideea ii ca eu ma pot duce si cu 1 sapt inainte... de intalnire vrem atatea camere.. da nui sigur.. ca o sa si aibe disponibile.
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

• pai si de ce nu te duci de acuma ca sa fii sigur ca rezervi cate trebe ...fi convingator..
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• ) Pai cu ce sa ma duc cu 300 de lei? domle vreau sa rezerv 30 de camere da.. stiti nu am bani sa va dau....

Sebi8ta ar trebui sa stii mai bine ca oricine.. cand ti-am zis ca iti aduc banii acolo.. ai zis ca nu ca nu ca sa tii trimit..... si era vorba de 50 de lei doar.. ar trebui sa ma duc cel putin cu 1500 de lei.. sau macar 1000.... ca sa pot sa rezerv... + de asta nu garantez pentru nimeni cine trimite avansul are camera... cine nu.. imi pare rau. EU zic ca o suma de 50 de lei avans, nu ii o caruta de bani... si cine stie sigur ca vine ii poate trimite..
          Enter the Matrix

Comment

• maine incerc sa trimit si eu avansul,dar nu promit
            (daca imi aduci un parfum la intalnire, te las sa o pupi pe a mea)

Comment

• Noi sibienii, adunam banii de avans sambata iar luni (12 apr.) ii pun in contul tau. Sper ca nu-i prea tarziu.
              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• salut vin si eu daca mai sunt camere libere dar acolo nu prin imprejurimi ca la rasnov sa pot ciuguli si eu ceva 2 persoane eu si Lumi.

Apropo de sambata vin daca este sa vin,.
                Last edited by tvstar1; 8 April 2010, 23:05. Reason: Automerged Doublepost
                Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• si eu incerc sa platesc azi avansul total
                  sigpic #

Comment

• Keanurev da-mi un semnal tata la 0740409631 salut.
                    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Cu parere de rau eu ma retrag, investitiile care trebuie facute in apartament nu ma lasa sa vin la Felix. Va doresc distractie maxima.

Fac si un update la lista.

01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI .................ACHITAT 240 RON
                      00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
                      03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat dublu -
                      04. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
                      05. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
                      06. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
                      07. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu
                      08. florinc_99+ prietena- 1 camera cu pat dublu -VINERI
                      09. calin65+ sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 120 RON
                      10. CataFOF + Andreea - 1 camera cu pat dublu - VINERI
                      11. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
                      12. onnu_sbl+prietena - 1 camera -VINERI
                      13. alex_comisaru+prietena=o camera cu pat dublu - SAMBATA
                      14. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
                      15.Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
                      16. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI
                      17.Kklaus+sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
                      18. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI ca anul trecut, va arat buletinul
                      19. 89MIR + Prietena - 1 camera cu pat matrimonial de VINERI!
                      20. BoB + Cristina - 1 camera cu pat dublu - VINERI
                      21.Kristikapa + Ana - 1 camera cu pat dublu - VINERI
                      22. Tibi +Narcisa +2 copii-1camera cu pat dublu-SAMBATA
                      23. Snake4 + prietena = o camera cu pat dublu
                      24. kta_stoia + Prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA
                      25. Cristi_14cri + Alina - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
                      26. Dan_sparco + Prietena - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA
                      27.Bogdy + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERI
                      28.alo68+sotie+copii - 1 camera cu 2 paturi
                      29. bv06rmn + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERi
                      30. tvstar1+ prietena/sotie - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA

Lista pentru paintball:
                      01.Sibianul
                      02.Silviu_MM
                      03.sebi8ta
                      04.CataFOF
                      05.florinc_99
                      06.onnu_sbl
                      07.KeanuRev
                      08.Calin65
                      09.Kta_Stoia
                      Last edited by KeanuRev; 10 April 2010, 22:49.

Comment

• Asteptam pana sapt viitoare joi avansul de la cei care doresc sa vina.

PS. V-as ruga si pe cei din brasov care vin sa trimiteti avansul deoarece nu rezerv camere fara avans. Imi cer scuze dar astea sunt conditiile. Multumesc.
                        Last edited by KeanuRev; 10 April 2010, 22:08. Reason: Automerged Doublepost
                        Enter the Matrix

Comment

• Razvane,din motive personale nu voi mai ajunge de sambata,poate numai duminica.Distractie maxima tuturor participantiilor

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
                            si eu incerc sa platesc azi avansul total
                            imi car scuze dar a intervenit ceva si nu am putut atunci, dar saptamana 12-16.04.2010 platesc.
                            sigpic #

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
                              Asteptam pana sapt viitoare joi avansul de la cei care doresc sa vina.

PS. V-as ruga si pe cei din brasov care vin sa trimiteti avansul deoarece nu rezerv camere fara avans. Imi cer scuze dar astea sunt conditiile. Multumesc.
                              saptamana asta vei avea avansu si de la brasoveni
                              sigpic

Comment

• 01. KeanuRev + Krys - 1 Camera cu pat dublu -VINERI .................ACHITAT 240 RON
                                00. (2) Sibianul + sotia + fetita 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
                                00. (1) Sibianul2 + Familia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
                                03. boris+asupritoarea 1 camera cu pat dublu -
                                04. valeriu61 + Tatiana - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
                                05. sebi8ta+sotia(Mihaela) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
                                06. stresu+prietena(Cristina) - 1 camera cu pat dublu - VINERI
                                07. vyp75+cosmina - 1 camera cu pat dublu SAMBATA .................ACHITAT 50 RON
                                08. florinc_99+ prietena- 1 camera cu pat dublu -VINERI
                                09. calin65+ sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 120
                                10. CataFOF + Andreea - 1 camera cu pat dublu - VINERI.................ACHITAT 50 RON
                                11. virtualmansorin +sefa+2 copii - 1 camera
                                12. onnu_sbl+prietena - 1 camera -VINERI
                                13.
                                14. Tokragua + prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
                                15.Kenjiro Sanga + familia - 1 Camera cu pat - SAMBATA
                                16. martongrigore+sotia+copilul - 1 Camera cu pat mare - VINERI.................ACHITAT 100 RON
                                17.Kklaus+sotia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
                                18. adimrv + sotia 1 camera pat dublu - VINERI .................ACHITAT 240 RON

20. BoB + Cristina - 1 camera cu pat dublu - VINERI.................ACHITAT 50 RON
                                21.Kristikapa + Ana - 1 camera cu pat dublu - VINERI.................ACHITAT 50 RON
                                22. Tibi +Narcisa +2 copii-1camera cu pat dublu-SAMBATA
                                23. Snake4 + prietena = o camera cu pat dublu
                                24. kta_stoia + Prietena - 1 camera pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 120 RON
                                25. Cristi_14cri + Alina - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
                                26. Dan_sparco + Prietena - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON

28.alo68+sotie+copii - 1 camera cu 2 paturi
                                29. bv06rmn + prietena - 1 camera cu pat dublu - VINERi
                                30. tvstar1+ prietena/sotie - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA.................ACHITAT 50 RON
                                31. Sharky Kill + familia - 1 camera cu pat dublu - SAMBATA .................ACHITAT 50 RON

Lista pentru paintball:
                                01.Sibianul
                                02.Silviu_MM
                                03.sebi8ta
                                04.CataFOF
                                05.florinc_99
                                06.onnu_sbl
                                07.KeanuRev
                                08.Calin65
                                09.Kta_Stoia
                                Last edited by KeanuRev; 16 April 2010, 21:11.
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google