If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010
Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010
Am dori sa repetam cel putin la fel de bine regionala de anul trecut care a avut loc la noi in judet.Deocamdata suntem la stadiul stabilirii datei (undeva inaintea nationalei de la Agnita...cam 2 luni distanta).Asteptam propuneri de orice fel in primul rand de la userii loganclub direct implicati(LCM si LCP) dar si de la ceilalti.Probabil dupa Regionala de la Brasov vom reveni cu date mai concrete...
Ce ziceti?
Asa Viorele...bine ca ai luat initiativa.Cred ca toti vrem intalnire regionala,acu sa venim cu ideei.Eu ziceam sa facem tot in iunie,ca date avem:12,19,26-sambata si 13, 20, 27-duminica.Am zis sa pun datele de la jumatea lunii sau la sfarsit cand or sa dea drumu si la bazine la bemo
iar vii palalilaaaaa ????!!! De data asta stiu unde sa-mi trsg cazare ) Nu ma mai gasesti nici tu..nici MAM-ul tau )
Bv baieti! daca-s liber cred ca apar si eu pe la voi la regionala
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
iar vii palalilaaaaa ????!!! De data asta stiu unde sa-mi trsg cazare ) Nu ma mai gasesti nici tu..nici MAM-ul tau )
Bv baieti! daca-s liber cred ca apar si eu pe la voi la regionala
si eu propun tot data de 12-13 Iunie ca si anul trecut si cu remarca sa faceti tot posibilul de pe acuma sa putem vizita fabrica.Hai sa aveti spor la organizare.
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
in 19-20 zic sa nu puneti ca eu si sibianu si altii sper vom fi in germania.
O vizita la fabrica ar fi binevenita si ar atrage si mai muti membri la regionala parerea mea, sa vedem si noi banda de asamblare a masinilor, vopsitoria, chesti normale, deabea vedem punctele cheie ale masini ascunse acuma si ne ajuta pe viitor la modificari stiind cum e facuta masina.
Ai ocazia sa vezi si punctele slabe ale masinii cand o vezi desfacuta.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment