If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010
Bravo baieti pentru munca si efortul depus , a fost o intalnire frumoasa si reusita.
Multa distractie si voie buna. Inca o data bravo voua si mult succes in continuare.De la Brasov numai bine.
este singura regionala la care am vazut c-am tot ce puteam vedea...indemanare, liniiute, concursuri ......am avut absolut de toate pentru toti.....ce pot sa mai zic numai am cuvinte...foarte tare bafta baietii
Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
o intalnire foarte reusita parerea mea,felicitari organizatorilor,si m-am simtit bine alaturi de colegii din tara si ma bucur ca am participat la primul concurs de cand am masina,ce sa mai fooarte frumos....numai bine si sa ne revedem cu bine.
Nu am vrut sa promovam din timp Liniutele pentru ca ne era frica ca o sa fim sufocati de cei din afara care si asa au fortat sa intre si au creeat mici evenimente neplacute....
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Multumesc celor din Mioveni pentru organizare, pentru tot. Super atmosfera, nota 10.
Abia astept la intalnirea de la anu' si sa stiti de acum ca lista de participare se deschide cu mine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment