de acord cu voi,insa intrebarea era pentru toti cei care se ocupa cu regionala pentru ca nu pot lua legatura cu fiecare in parte si nu ma ocup numai eu ca nu fac de capul meu,trebuie luata o decizie care sa le convina majoritatii organizatorilor sa fie multumita toata lumea
Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
No offence .. dar pana acum nu prea pare o regionala organizata .. de fapt nici nu se stie cine este organizatorul .. mai aveti 2 luni in care trebuie sa convingeti cat mai multa lume sa participe , dar sa se stie macar data ..
Am un coleg in club care ca sa poata participa la intalnirile regionale strange bani 2-3 luni .. cum i-ar veni lui ala daca anuntati cu o luna inainte ? .. si mentionez ca e elev baiatul de care vorbesc ..
Comment
-
ALOOO Mistocarii de la MIOVENI mutativa cu glumele la voi pe forum aici discutam de regionala
DECI S A STABILIT
REGIONALA A2A ARGES - SE VA DESFASURA IN DATA 26-27 IUNIE (ca sa avem acces la piscine)
LOCATIA - ACCEAS - COMPLEXUL SPORTIV BEMO MIOVENINimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Comment
-
cel mai bine ar fi ca duminica la bemo..sa se vorbeasca subiectul asta...si sa se stabileasca traseul/data/locatiile/ etc..
-am inteles ca va fi o oprire si la la casa de cultura...ceea ce inseamana ca trebuie discutat cu primaria ..daca nu ma insel..
mi-am spus parerea...voi hotarati...bafta!!__________________
sigpic
Comment
-
ma bucur ca s-a stabilit data.imi cer scuze daca s-a suparat cineva ca mai glumim si noi sau daca s-a simtit ofensat.inafara de campionatul de fotbal ar fi frumos sa facem si ceva chestii de indemanare cum a fost la Brasov sau de inot ca tot avem acces la bazinele de la Bemo (pt cine stie sa inoate )Last edited by marius-MSY; 28 April 2010, 13:33.sigpic
Comment
-
Originally posted by marius-MSY View Postma bucur ca s-a stabilit data.imi cer scuze daca s-a suparat cineva ca mai glumim si noi sau daca s-a simtit ofensat.inafara de campionatul de fotbal ar fi frumos sa facem si ceva chestii de indemanare cum a fost la Brasov sau de inot ca tot avem acces la bazinele de la Bemo (pt cine stie sa inoate )
e posibil sa va doriti enorm sa faceti cat mai multe dar sa nu fie timp.
oricum , eu va urez succes , sa iasa mult mai bine ca anu trecut !
PS. Mariuse , doar sunteti "dracii din Mioveni" , cum sa ne suparam pe voi
Comment
-
-
Comment