pai mai degraba veniti voi cu oferta cazarea , si pe urma si listele
Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am inteles.maine la ora 15 cel tarziu veti avea ofertele pentru cazare.Last edited by marius-MSY; 11 May 2010, 14:26.sigpic
Comment
-
Eu ziceam ca ar fi frumos si cu cortu..Sambata sa stam la gratare si foc de tabara pana dimineata...care vor sa se cazeze sa se cazeze care vor cu cortu cu cortu sa fie.Iar duminica la bemo la terasa,piscina,fotbal pe sintetic etc.
Comment
-
Inteleg ca vreti sa aveti multi participanti la intalnire regionala...dar va rog sa nu mai postati pe toate sectiunile aceelasi mesaj...se considera spam si se sanctioneaza cu banarea userului.De aceea va rog sa luati legatura cu organizatorul vostru care la randul lui sa ia legatura cu organizatorii de intalniri din tara ( pe mesageria privata) care la randul lor vor informa pe sectiunile dedicate fiecarui oras actiunea pe care o desfasurati voi.Multumesc de intelegere.sigpic
Comment
-
s-a discutat tot ce e de facut si am stabilit ce si cum facem.hai sa dam drumu la liste cu cine vine ca sa stim si noi la ce sa ne asteptam.
Data : 26-27 iunie
MIOVENI
1. Marius - MSY
2. Cristi - PUFF
3. Al!n - YMA
PITESTI
1. Marius - DRN
2. Ionut - CIA
P.S. copiati lista si va treceti numele; pastrati formatul listei
Vom avea 2 optiuni pentru a petrece noaptea.
1-cort, foc de tabara, bere, mici -caterinca
2-hotel pentru oamenii mai linistiti
s-a discutat tot ce e de facut si am stabilit ce si cum facem.hai sa dam drumu la liste cu cine vine ca sa stim si noi la ce sa ne asteptam.
Data : 26-27 iunie
MIOVENI
1. Marius - MSY
2. Cristi - PUFF
3. Al!n - YMA
4.Al3x - SIB
PITESTI
1. Marius - DRN
2. Ionut - CIA
P.S. copiati lista si va treceti numele; pastrati formatul listeiLast edited by al!n; 13 May 2010, 17:54.
Comment
-
Intalnirea LC Arges va avea loc pe 26-27.06.2010
cei care vor sa vina de sambata sa anunte...au fost postate si preturile la hoteluri sau cu cortu..
va rog a se posta cu aproximatie nr pers care vin in masini...ca sa ne putem organiza si noi mai usor
copiati doar listele
Fiti mai atenti(Daniel) cand copiati lista.
Nu te pune cu politistu ca are mintea odihnita!Last edited by sibianul; 17 May 2010, 22:20.
Comment
Comment