dupa lungi neintelegeri intre "tehnologia moderna" a calculatorului meu si nervii mei intinsi la maxim, am reusit sa pun pe transfer pozele din acest weekend.
Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multumim de asemenea,multumim Dada pentru pozeLast edited by marius-MSY; 29 June 2010, 08:43.sigpic
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View PostNimeni nu multumeste oamenilor din umbra ,care nu se vad in nici o poza si nu apara pe nici un forum sau la vre-o stire tv ,care au pus sufletul ,timpul si banii din din buzunarul propriu au dar sute de telefoane sa nu avem probleme si sa se tina competitiile..cei care prin noi s-au vazut dinnou tineri ,care povesteu cu emotii cum se "dadeau" la liniutze cu batranele dacii .... ..... MULTUMIM...
@dada si restul... Poze, filme multe, lasati palavrageala :P
Comment
-
O intrebare : pozele din fabrica stiu ca nu vor aparea pe forum si, totusi, noi care am fost in vizita la uzina cum intram in posesia lor ? Cine primeste cel mai rapid informatia ne da si noua de stire ? multumiri anticipateLoganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by dsign View PostDin tot sufletul meu de Dsign Agitat mi-as dori sa stiu despre cine vorbesti. Sunt convins ca sunt niste oameni mari.
@dada si restul... Poze, filme multe, lasati palavrageala :Psigpic
Comment
-
Pozele din uzina ,din cate stiu eu o sa le puna pe site-ul primariei.... http://www.primariamioveni.ro/ momentan vad ca nu le-au pus
Comment
-
Asta a fost prima mea participare la o regionala. Impresi ? Am ramas fara cuvinte..organizarea a fost maxima.. programu la fel..cel mai mult mi-a placut concursu prin carrefour ..ca era sa o daram urat de tot pe o tanti..intra animalu in ea si terci o faceam..Ceea ce nu mi-a placut : timp prea scurt .. data viitoare o saptamana sa tinaa se stieeeeee revin cu mare placere
Daca am ratat pe cineva la impartitu bomboanelor ..imi cer scuze..dar la cati erau ..am pierdut eu siru`
Tinerii din mioveni is de nota 10 .. pacat ca is cam betivi ..
Last edited by Loganu; 29 June 2010, 12:26.
Comment
-
Ia uite surpriza...
Comment
-
Cateva filmulete aici:
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
Comment