Regionala LoganClub In Arges(editia A 2-a) 26-27 iunie 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut.
Ai un post de la mine(e primul post) pe you tube......... si nota 20+
Numai bine.
de fapt e al treilea...au ai postat intre timp ce vizionam filmulUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Vreau sa salut si eu cu intarziere ce-i drept pe toti participantii de la intalnirea de la Mioveni unde a fost super tare...am spus cu intarziere deoarece luni dimineata la ora 01.30 am ajuns in Galati si la ora 04 am taiat-o iar la drum...vor urma pozele cand ajung acasa...ca am cateva.
O seara placuta tuturor.sigpic
Comment
-
Avand in vedere ca unii am ajuns vineri si am fost luati de pe drum si condusi la cazare, s-a stat dupa noi, ne-au dus la cumparaturi(berica) si apoi la distractie.....nu am decat cuvinte de lauda la adresa membrilor LC Pitesti si Mioveni......
Cat despre organizarea Regionalei, care a fost una cu multe surprize si o reusita din plin, vreau sa va urez multe FELICITARI pt tot efortul depus ca aceasta Intalnire sa fie una de neuitat. As putea continua cu laudele, dar o sa va umflati in pene FELICITARI SI NOTA 10+.
P.S.: pe cei trei draci de la Mioveni, ii astept la Sibiu de sambata sa facem o distreala cu toata lumea de acolo.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
Comment