Noi... cei din cluj o sa facem la vara o iesire pe transfagarasan cu cortul pe 2 zile, si cred ca ii o buna oportunitate sa facem o mica intalnire cu aceasta ocazie. detaliile le stabilim pe parcus.
Intalnire Pe Transfagarasan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Intalnire Pe Transfagarasan
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix -
daca se aseaza la vidraru sau mai jos putin e ok
sau mai e loc de campare inainte de balea cascada
sus nici o sansa e prea frig
da mai sti poate baietii rezista eroic.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
corect..mai jos e ok si scad si sansele sa te intalnesti cu ursu'..loc este suficient la centrala electrica
..va vizitez si eu..macar in loc de urs
...s a asfaltat o buna parte din drum iar restul e plombat proaspat ....cu ocazia raliului ArgesuluiNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Pai prin iulie pe la mijlocul lunii ma gandeam si eu... oricum o sa fie ceva pe 2 zile si undeva nu chiar asa sus sa nu inghetzam de frig. oricum o sa fie bine;)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
pai acum la regionala de la mioveni ,plecarea se face pe transfagarasan ,ca si anul trecut..asa ca e numai bine cu ocazia regionalei.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Asa mah..s-o faceti odata cu Nationala!
Comment
-
intalnirea se preconizeaza dupa data de 4 iulie. atunci sa fie si mai cald si o sa se si deschida... din cluj o sa fie vreo 4-5 masini.. sperLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Nu stiu nu ma ocup de cazare... cine vrea se intereseaza intalnirea va avea loc in wekendul 3-4 sau in wekendul 10-11 iulie.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment