If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aaaaa... aia nici eu nu stiu sa iti raspund exact.. dar ar fi bine sa cauti un coleg de camera... in cel mai rau caz.. daca stai singur platesti 85 de lei.
Poate vede si Ice intrebarea si da un telefon sa ne lamurim dar 99 % asa ii cum zic.
Mda deci... plm.. sebi te rog frumos sa scrii si de cand veniti.. fiecare... sa stiu... la buru o sa vedem ca inca nu am stabilit un program exact.. ca avem prea multe in plan si nu le putem face pe toate o sa trebuiasca sa alegem ce facem si am sa postez.. amanunte.
Deci Datorita modificarilor si completarii listei de azi incepem cu trimiterea avansului. Locurile de pe lista sunt asigurare cu conditia ca pana in data de 01.09.2010 sa trimiteti un avans pe unul din urmatoarele conturi, am pus 3, ca sa fie mai usor pentru toata lumea iar comisionul sa nu fie mare. deci :
Nume : Costea Adrian Razvan
IBAN-ul : RO43BTRL01301201985575xx
Deschis la : Banca Transilvania
Nume : Costea Adrian Razvan
IBAN-ul : RO56BRDE130SV55403341300
Deschis la : BRD - Groupe Societe Generale
Regula este aceeasi primi 13 care depun avansul au 13 camere in pensiunea de jos cu exceptia celor care doresc camera cu 3 paturi.
Rugamintea este urmatoare, Chitanta cu care ati platit sa fie scanata sau pozata sau orice, doar sa se vada si trimita pe e-mail : KeanuRev@yahoo.com
Repet Camerele de sunt asigurate pana in data de 01.09.2010 Cine nu depune un avans pana atunci, camera se va da primului care depune avans in unul din conturile de mai sus si imi trimite chitanta scanata !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment