ice, pozitia pentru cei care doresc............sa ce?
Intalnire Regionala La Cluj in 18-19 Septembrie
Collapse
X
-
-
Cu toate ca ne-ar fi placut si noua asa ceva trebuie sa ne multumim doar cu ceea ce am prezentat deja. Sunt costuri si formalitati pe care nu le putem sustine momentan dar speram ca la editia urmatoare sa organizam si o astfel de competitie.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Inteleg, pe autostrada se va desfasura proba de consum iar pe Cheile Turzii o SuperSpeciala amicala necronometrata
Ce idee ! Pana acum nu s-au organizat nici un soi de intreceri legate de consum, pe categorii de motor si status de re- sau nonremapare !sigpic
Comment
-
Ca sa intelegeti cat de cat despre harta care a pus-o Ice, am facut cateva insemne pe ea.
Rosu - Pensiunea de jos cu 13 locuri
Negru - Locul de paintball
Verde - Locul de gratar
Galben - locul pentru corturi
Albastru - Pensiunea de sus cu 18 locuri.Attached FilesLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
hai cu inscrierile !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Razvane.............. e belea!
Daca si Crisi vine, atunci, trebuie sa ne asteptati cu covorul rosu!
Comment
-
00.SoNyKeL + CT87SNK=1 camera pat regal
01. sebi8ta + Misu_P = 1 camera pat matrimonal
02. Mario + Cristiana = 1 camera pat matrimonial
03. sibianul + Grati + Andrada = 1 camera cu pat matrimonial ( daca se poate)
04. `dada + SDP = 1 camera pat matrimonial de vineri
05. bezme = 1 camera pat matrimonial
06. Silviu_MM - 1 camera
07. dr_mke - 1 camera (caut coleg(a) de camera
08.NCDHD+veverita+kinderul, nu stiu ezact de cand dar anunt in 5 zile maxim
09. Cristivsb + Andreeavsb = 1 camera de vineri (cu pat fara borduri) daca se poate
10. jkl + familia = 1 camera de sambata
11. sharkykill + nevasta = 1 camera pat mare fara borduri ( le las lu' VIDEANU )Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience
Comment
-
@cristivsb oooo domnu ne pare bine ca faceti prezenta la cluj, nu am avut placerea sa va vedem la sibiu sorine... atunci sigur punem covorul rosu.
@jkl pretul ii in functie de cine se cazeaza acolo... deci daca sunt 4 persoane adulte atunci pretul ii de 55 de persoana, daca sunt 2 persoane adulte + 2 copii, in functie de varsta lor, dar in princiu va mai trebui vreo 10 -15 lei in plus pentru copii plecand de la pretul de baza 110 lei.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment