Cu covor rosu sa ne asteptati!
Intalnire Regionala La Cluj in 18-19 Septembrie
Collapse
X
-
-
sorine.....duminica dimineata cred ca o`m dormi noi in curte pe iarba...sau pe mesele alea de langa gratar)
Comment
-
Macar avem liniste...si nu ne streseaza...(stim noi cine)
Comment
-
Sambata seara avem un foc de tabara...iar in decursul zilei de duminica si sambata o mica surpriza, despre care nu dau detalii;)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
ai dreptate sorine.eu zic sa ne luam si sacii de dormit cu noi...asa de back`up in caz ca ramanem "impotmoliti" pe undeva
Comment
-
Deocamdata nu este Iban ! Adica o sa mai asteptam putin sa se mai adune putina lume pe lista. dupa ce ajunge lista la 25 de persoane, sau in saptamana 30 sept-3 augLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Inca 13 camere disponibile !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
daca va mai strangeti multe persoane de vineri va trebui sa schimbam programul.. nu mai merge bla bla... o sa vedem.)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
00.SoNyKeL + CT87SNK=1 camera pat regal
01. sebi8ta + Misu_P = 1 camera pat matrimonal
02. Mario + Cristiana = 1 camera pat matrimonial de vineri
03. sibianul + Grati + Andrada = 1 camera cu pat matrimonial ( daca se poate)
04. `dada + SDP = 1 camera pat matrimonial de vineri
05. bezme = 1 camera pat matrimonial
06. Silviu_MM - 1 camera
07. dr_mke - 1 camera (caut coleg(a) de camera
08.NCDHD + veverita + kinderul, nu stiu ezact de cand dar anunt in 5 zile maxim
09. Cristivsb = 1 camera de sambata
10. jkl + familia = 1 camera de sambata (4 paturi)
11. sharkykill + nevasta = 1 camera pat mare fara borduri ( le las lu' VIDEANU )
12. LEU16 + nevasta + juniorul = 1 camera de sambata
13. Cos_min_i + Cristina -1 Camera de sambata
14. Alex + Mary - 1 camera de sambata (cos_min_i )
15. Vip3rutzu + Anca = 1 camera de vineri seara
16. GxG = 1 camera(cred ca de sambata)
17. valeriuciprian+Gabi' =1 camera cu 3 paturi de vineri. sand'dana (subscriu camerei familiei verdelui de GL, al 3lea pat e al meu )
18. vyp75+cosmina = 1 camera cu pat mareeeeeeeeee
19. 17PnF = 1 camera de vineri
Eu oricum voi ajunge vineri pe la 00.00.......
Trebuie sa ma antrenez mai intens pt karaoke
O sa fie Shoooooowwwww......Last edited by KeanuRev; 12 August 2010, 21:02.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
ce karaoke?) hai sa va zic si "surpriza" in perioada aia de fapt in sapt aia o sa vina reprezentanti de la unix cu stand de tester pentru amortizoare si franare. o sa alegem cateva masini dintre cei care doresc sa o puna pe stand. problema ii ca evenimentul va fi la cluj deci vom avea de venit in cluj.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment