Se pare ca da) v-as ruga pe toti sa grabim putin procesul pentru avans.. ca sa stim cu cate locuri mai ramanem. In special pe sebi8ta !
Intalnire Regionala La Cluj in 18-19 Septembrie
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Asa se pare ca toata villa o sa fie a ta)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
keanule scoate-ma din lista de cazare. eu nu stiu daca o sa vin decat peste vreo 2saptamani. asa ca sa nu va incurc renunt la locu meu de cazare...
daca e sa pot sa vin vad eu cum fac , dorm in masina , gasesc cazare pe cont propriu pe acolo sau ma supar si imi fac o vila si acolo
sigpic
Comment
-
S-a rezolvat Camera merge la Fane-CL care m-a sunat aseara ! urmatoarea camera ii a lui 21ADY de la sibiu iar urmatoarea lui RazvyLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Inca mai asteptam avans..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
eeehh.... se termina sesiunea de restante pana atunci, asa ca ma tenteaza sa vin si eu... dar insist sa stau cu cortul, e mai placut in aer liber deocamdata nu stiu nimic sigur, insa vreau sa ajung...In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
Clar mai ales ca vin singur la regionala)) o sa iasa scandal mareLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment