Intalnire Regionala La Deva 18-19 Decembrie 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• distractie placuta fratilor poate o sa faceti si la vara o intalnire ca vin si eu
    sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Toti musafiri au ajuns cu bine, drumul este ok, asteptam ziua de maine sa vina si brasovul, mareom cu rebe, sibiul daca vine si distractie maxima.
      Multumesc celor care au condus musafiri la locul faptei, maine aveti un bere de la mine. Doctore vrem poze calde.

Comment

• distractie placuta in continuare....poate ne (re)vedem maine.
        ice...lipseste o Ana din foto nr. 3
        Last edited by kklaus; 17 December 2010, 23:52.
        Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• baieti sunt dezamagit de mine ca nu pot ajunge am masina in service pentru o prostie... vedeti la my ride.
          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• in 10 minute pleaca si brasovu.
            sa ne vedem cu bine si puneti vinu la fiert
            sigpic

Comment

• drum bun sa aveti.vinul este pus de aseara
              ...ce frumos ninge la Hunedoara...ca-n povesti!

Comment

• Daaa, aveti grija pe drum ca se pune zapada repede iar drumarii se ascund.

Comment

• am ajuns cu bine acasa,... chiar daca am fost prezent doar astazi la intalnire, tin sa felicit organizatorii si sa le multumesc pt.calendarul cu ''mafiotii'' de la Deva, am inteles ca v-ati distrat de minune si asteptam poze sa ne minunam. Felicitari!!!

Comment

• si Turda a ajuns cu bine acasa
                    sper ca si colegi nostri din Brasov ,Timisoara,Arad,Sibiu si Alba au ajuns cu bine
                    Multumim organizatorilor de primire si pentru efortul depus
                    A fost frumos
                    sigpic

Comment

• Da,intradevar a fost o intalnire foarte reusita. Cu asa colegi de club poti sa faci treaba.
                      Multe multumiri participantilor Brasov,Timisoara, Arad, Sibiu, Turda si Alba ptr. efortul facut prin nameti de zapada de la Cincis si Ghelar si sper sa ne revedem cat de curand la Brasov
                      Pozele mai tarziu
                      Last edited by costelHD; 19 December 2010, 21:33.
                      sigpic

Comment

• o parte din logan club Brasov a ajuns acum acasa.
                        multumim gazdelor noastre foarte primitoare,si multumim pentru efortul depus.
                        pozele maine dupa ce facem o selectie.
                        drumuri bune si uscate sa aveti.
                        vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.

Comment

• si timisoara a ajuns acasa acum vreo 30-45 de minute, de data asta fara peripetii

Comment

• si eu cu familia am ajuns in casa la 19:55
                            sigpic #

Comment

• Multumim participantilor, pentru ca ne-au suportat cuvintele sunt de prisos, sa lasam pozele si videoclipurile sa vorbeasca, multumesc deasemenea doamnei de la Cincis care s-a straduit sa iasa totul ok si colegilor din Logan Club Deva.
                              In speranta ca v-ati simtit bine la anul aceasta intalnire se va desfasura in perioada 30.12.2011-02.01.2012

poze:http://www.facebook.com/reqs.php?fco...&id=1609136828
                              Last edited by NCDHD; 19 December 2010, 22:26.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google