If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
zona este superba, daca este zapada si autoritatile nu isi fac treba inchiriem un tractor si rezolvam, preturile si locurile de cazare le vom afla saptamana aceasta(vrem sa alegem oferta cea mai buna), distanta din deva -hunedoara 20 km hunedoara -cincis- 10 km, karaoke va fi sigur organizat de solistul junior, obiective de vizitat in zona ar fi Biserica din Ghelar, Castelul Huniazilor sa mai zica cine mai stie
Niste fotografii Cetate Deva si de pe Cetate !!!
Sa nu uitam Gimnastica Romaneasca, busturile celor mai bune gimnaste si antrenori....sunt multe de vazut
Foarte frumos acolo, din pacate din Bucuresti nu cred ca va veni nimeni. Eu as fi venit daca era ceva mai devreme, dar in acea perioada sunt plecat la tara pt pregatirile de sarbatori.
Multa bafta la organizare si sa ne vedem sanatosi la anul.
Au re-deschis cetatea??
Eu cand am fost in mai, era in renovari.
De vazut ar fi multe, dupa cate stiu e un castel la simeria, la castelul de la hunedoara nu cred ca e de mers decat daca l-au deschis complet, ca in mai era si el in renovari
Pe langa Hateg am inteles ca mai e un castel si niste ruine;
pe langa calan este un monument, iar in calan o bisericuta;
pe langa densus mai e inca o cetate, am putea merge la manastirea prislop, sunt destule chestii interesante.
Frumoasa zona. Se merita cateva zile petrecute aici, dar ce facem cu zapada...ne montam o lama in fata automobilului?
Mi-ar placea sa pot ajunge dar nu mai am zile de concediu si distanta este mare pentru a o strabate pentru un wk.
Last edited by aida; 29 October 2010, 20:27.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment