Si slobozia va fi prezenta la regionala...
Intalnirea Regionala Logan Club Kronstadt... 4,5,6 Martie 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca e la Conca atunci eu am cazare in Bran. Nu pot sa ratez un weekend la munte fara sa vin si cu bicicleta. Deci ma treceti si pe mine in lista.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
-
@aviatorul76: Poti sa te treci si tu pe lista. Si de obicei noi stam impreuna ne dam in parcare cu masinile la concursul de indemanare, ne intepenim la o bere doua o naveta doua petrem facem karaoke si apoi daca mai avem tim mai si dormim daca nu contiuam petrecere.
Vino la Brasov si sigur nu vei regreta iti garantez eu.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
AMR - 46 de zile colegi, va rog etalati-va si condimentati lista
hai sa ne strangem in numar mare, chiar daca nu puteti sa veniti toti cu masinile, faceti cheta si veniti cu cineva apropiat, asa putem sa ne strangem in numar mare, hai sa dovedim ca se poate
ATENTIE doresc ca Regionala Brasov sa devina Jihadul Loganarilor, cel mai tare si cel mai frumos din toate timpurile, uniti-va!
- eu aduc aparatul foto, camera HD, multa cafea, un sistem cu sute de raze laserlipsa text
Comment
Comment