If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Regionala Logan Club Kronstadt... 4,5,6 Martie 2011
mai pun si eu cateva instantanee. ii deschid calea lui bleizer care cu siguranta ca va avea mult de lucru cu sutele de poze facute.... cu siguranta ca si forumul se va bloca din cauza traficului mare...
Logan Club Sibiu a ajuns acasa cu bine . Felicitari si jos palaria colegilor de la LCK care au organizat una dintre cele mai frumoase regionale , eu si prietena ne-am simtit f bine , cazarea a fost foarte ok , mancarea buna , atmosfera de milioane Ma bucur ca am revazut multi dintre prietenii din tara si am reusit sa mai schimb doua-trei cuvinte cu fiecare, am fost toti la inaltime
Numai bine la toti , sa ne vedem sanatosi la urmatoarea intalnire LOGAN CLUB ... se stieeeeeeeee
Da,am fost si eu.Am beut,am mancat,iar am beut si azi am fost mahmur.Nici nu stiu cum am ajuns in pat.Felicitari organizatorilor.Multumesc mafiotilor ca m-au carat la cabana.
Da,am fost si eu.Am beut,am mancat,iar am beut si azi am fost mahmur.Nici nu stiu cum am ajuns in pat.Felicitari organizatorilor.Multumesc mafiotilor ca m-au carat la cabana.
Mafiotii LCDeva...asa suntem noi !!!
Nu ne reprezinta numele ci doar omenia !!!
Si Galatiul a ajus acasa cu bine...Multumesc de gazduire si de ospitalitate...a fost jmecherie.Mie mi-a placut.
Nu mai am voce...da o bere tot merge acum...n-ai treaba.
Developez pozele si le voi posta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment