If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Regionala Logan Club Kronstadt... 4,5,6 Martie 2011
Pentru 'fratii si surorile' mele, se stiu ei care: http://www.youtube.com/watch?v=cpXOs...eature=related
Apropos: si-a verificat toata lumea buzunarele acasa?...
Cei 2 politisti, mie mi-au dat de banuit... hmmmmmm
in aceasta dimineata,la ora 8:20,aud la radio pe KissFM,ca se vorbea de LoganClub...era vorba de intalnirea asta de la BV....si domnul Misu gainusa ,isi batea pur si simplu joc de loganurile noastre,ca ce?lsd-uri pe dacie?jante pe 18?faruri de audi si bmw cu angel pe dacie...etccc...ca tot ce vede el in pozele alea sunt doar niste kitch-uri...
acum,ma bucur ca va-ti distrat si ca totul a iesit bine!asta conteaza,nu ce cred altii sau ce zicnumai bine la toti!
Tuning, LED-uri, sute de waÅ£i în boxe sau sisteme “car-cinema” montate pe neaoÅŸele Loganuri. Toate acestea au putut fi văzute la sfârÅŸitul săptămânii trecute, când sute de proprietari ai modelului autohton s-au lăudat cu maÅŸinile lor la RâÅŸnov, BraÅŸov.
P.s. Citeam in acelasi timp articolul....) acum vad ca si kelburtos a pus linkul
Tuning, LED-uri, sute de watti în boxe sau sisteme „car-cinema” montate pe neaoÅŸele Logan-uri au fost starurile întâlnirii de la RâÅŸnov, unde au participat sute de fani ai acestei mărci Dacia Logan, maÅŸina care se identifică cu renaÅŸterea mărcii de automobile autohtone, mai are încă mulÅ£i fani. Câteva sute dintre ei s-au întâlnit în acest
in aceasta dimineata,la ora 8:20,aud la radio pe KissFM,ca se vorbea de LoganClub...era vorba de intalnirea asta de la BV....si domnul Misu gainusa ,isi batea pur si simplu joc de loganurile noastre,ca ce?lsd-uri pe dacie?jante pe 18?faruri de audi si bmw cu angel pe dacie...etccc...ca tot ce vede el in pozele alea sunt doar niste kitch-uri...
acum,ma bucur ca va-ti distrat si ca totul a iesit bine!asta conteaza,nu ce cred altii sau ce zicnumai bine la toti!
La cat de prosti sunt aia 2 si increzuti cred si eu ca fac misto de noi cu loganurile,,ca ei sunt ZMECHERI si au bani mai multi.
Dar de ...deaia ii ia dr@cu apoi si se dau cu capul de pomi prin statiunile din Austria,,,ca nu vad de nas pe unde se dau !
Oricum noi...LOGANISTII DIN ROMANIA sa ne mai intalnim si la alte petreceri sanatosi si sa lasam dusmanii sa barfeasca,,,ca din asta i-si iau aia doi de la KISS banii,,,barfesc si rad de unii si altii!
Halal jurnalisti, si-au furat textul reciproc ideea a fost frumoasa si buna, insa mie nu-mi prea convine aerul de superioritate pe care l-au adoptat la scrierea articolelor... Prea mistocari la adresa noastra... In fine, ei sa fie sanatosi! Restul... e logan
In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Dragele noastre Loganiste,
Va multumim pentru ca ne suportati, pentru ca ne sunteti alaturi si pentru ca ne sustineti indiferent de proiectele noastre!
La multi ani dragele noastre!
PS: Loganisti vedeti partea buna a lucrurilor: promovare gratuita! ;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment