Daa Ovidiu,daca te referi la cauciucuri.Eu am o problema mai grava,serviciul.
Intalnirea Regionala Logan Club Kronstadt... 4,5,6 Martie 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
Originally posted by KELBURTOS View PostDaa Ovidiu,daca te referi la cauciucuri.Eu am o problema mai grava,serviciul.
P.S. Vorbim noi la Brasovsigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by NCDHD View Postsi eu si am sa beau numai bucovina daca primesc pepsi
Originally posted by KELBURTOS View PostSigur nu te costumezi intr-un bidon de apa Bucovina?
Originally posted by kenjiro_sanga View PostVezi cum faci, sa nu te recunoscsigpic #
Comment
-
Mda....Vineri seara o sa ne intalnim ceva vreme!!!!!!
Comment
-
Apoi, ..mnoh....asta e...dar, cu siguranta ne vom vedea!
Comment
-
Oare trenul cat face de la Bucuresti la Brasov?
Gasesc eu o cale sa ajung la Rasnov, chiar daca ar fi sa vin cu cazanul. Macar asa facem cateva urcari pe munte prin zapada.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Regionala Brasov de Kronstadt - 4..5..6 Martie
A.M.R. pentru betivi - 7 zile pentru cei de Vineri
A.M.R. pentru oameni seriosi - 8 zile pentru cei de Sambata
A.M.R. pentru cei care nu au pisici - 9 zile pentru cei de Duminnica
mei colegi, 7 zile, citit bine? 7 zileeeeeeeeelipsa text
Comment
-
Originally posted by Doc View PostOare trenul cat face de la Bucuresti la Brasov?
Gasesc eu o cale sa ajung la Rasnov, chiar daca ar fi sa vin cu cazanul. Macar asa facem cateva urcari pe munte prin zapada.
Daca ajungi in timp util te putem lua noi din gara Brasov ca doar trecem pe-acolo, daca vrei bineinteles!
PS: Mersul trenurilor aici> http://www.infofer.ro:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
Comment