If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Regionala Logan Club Kronstadt... 4,5,6 Martie 2011
Incepand de astazi se intra in linie dreapta.
Surprize pregatite,concursuri pregatite,atmosfera pregatita.
In concluzie va asteptam pe toti sa dam startul la petrecere.
vand sau inchiriez bunica Tamara,stare buna de functionare,mici rateuri de nebunie,care se pot repara.
Mai bine lasati masinile acasa, ca vine bleizer si face cinste 3 zile si 2 nopti.
asa asa, nici Papa de la Roma nu e un stare sa faca atata cinste, 3 zile si 2 nopti
aduc un bidon de apa de 10 L. de la izvor, special pentru cafea, am facut rost de 2 butelii de voiaj...de belea!
A.M.R. pentru betivi - 5 zile pentru cei de Vineri
A.M.R. pentru oameni seriosi - 6 zile pentru cei de Sambata
A.M.R. pentru cei care nu au pisici - 7 zile pentru cei de Duminnica
Si eu si de abia astept sa ne revedem. Stresu cum de nu da semne de viata?
Stresu se antreneaza sa reziste bine sambata seara Solo, Se stie, STRESU
Abia astept sa ne revedem si sa mai tragem o petrecere pe cinste...
@Valeriu: daca ajungi inaintea mea, sa incalzesti masa de biliard si sa pui berile la rece )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment