Cu parere de rau, nu mai pot venii cu datile astea.....imi pare rau, va urez succes la distractie !
Intalnire LoganCLub In Zona De Vest IV La Felix in 13-15 MAI!
Collapse
X
-
Dap intalnirea se tine in perioada 13-15 mai
Lista actualizata este asta
03. KeanuRev + Krys 1 masina.... de Vineri...............Achitat 80 Ron
04. Cristi_14Cri + Alina 1 masina de Vineri
05. Mr. Danutz + Raluca 1 masina ....de Vineri.........Achitat 80 Ron
06. BoB + Cristina ...... 1 masina de Vineri...............Achitat 80 Ron
07. 1q Mitru + Giny....... 1 masina de Vineri
08. Tokragua + Cristina....1 masina de Sambata........Achitat 50 Ron
09. stresu+cristina 1 masina de vineri - 1 camera......Achitat 80 Ron
10 stresu2..... 1 masina de Vineri - 1 camera............Achitat 80 Ron
11. valeriu61+Tatiana...1 masina de sambata ...........Achitat 50 Ron
12. Mr.Danutz2 1 masina de Vineri - 1 camera...........Achitat 80 RonLast edited by KeanuRev; 3 May 2011, 22:54.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
acuma vin eu cu vesti proaspete.Azi am vorbit cu proprietara Hotelului si doar saptamana viitoare 07.05.2011 imi poate spune daca ne da sau nu camerele ...asa ca pana sambata viitoare suntem in stand by
Comment
-
Mda. nasoala treaba... deci deocamdata suntem in stand-by... cand aflam ceva o sa postam.. si vom decide impreuna ce ii de facut...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Nu se mai schimba.... daca ii vorba o sa se anuleze.. si merge cine vrea pe cont propriu banii vor fi restituiti integral, cei care au dat avans.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by NCDHD View Postkeanule, eu zic sa punem o intrebare la RADU_C de la Medias, ca el se caza la o pensiune cu bani putini si piscina proprie.
19-20-21 mai ar fi de vis ca perioada.
eu ma cazam aici : http://www.turismbaile1mai.com/pensiuneacorina.html
pensiunea dispune de piscina interioara si exterioaraLast edited by RADU C; 8 May 2011, 19:17.sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com
Comment
-
Am ajuns si noi cu bine in Sb. A fost foarte misto, pensiunea de nota 10, piscina la fel, baie pana noaptea tarziu, vremea fantastica, si ca de obicei lume buna si distractie la maxim,.... ce sa mai ..Cel mai reusit Felix de pana acum, imi pare rau ca nu ati putut veni mai multi.o/__\o
(Oo\=^=/oO)
..U.........U...
Comment
-
Yes a fost superb distractie si baia de la miezul noptii de nota 10 speram ca data viitoare o sa ocupam tot hotelulLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment