If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@mitty adu si tu carti de "psihlogie avansata" sau dealea despre "motorina", "ulei",etc... adica mecanica grea !, ok?
ca sunt multi care vor "tuning" sau care "se remapeaza" , nu, Streulea?
abia astept sa "ne remapam motoarele" ...sa curge... "aditiviii" !
LE: acuma bag niste "cherosen" ca am "cipuit" butoiu
Cand l-am vazut pe mosu in spatele tau foarte satisfacut ca bei vin , chiar era sa ma pacalesti; dar nu tine, cred ca ai baut pepsi! Eu cunosc un "cititor" daca este profesionist sau nu de la o posta!
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Hai mai oameni.. buni inca nu am primit.. nici un mail cu chitanta scanata.. chiar nimeni? Nu trimite avans? Eu i-am zis la doamna ca in cateva zile trimit avansul... si inca nimic.. riscam sa pierdem cabana...
Da am primit.. dar ma asteptam.. sa fie ceva.. document in care sa scrie numele tau dar nu am gasit nicaieri.. :| oricum ii ok avand in vedere ca esti primu.. si contul era gol pentru cei de la BRD o sa fie o problema.. dar na ii ok am primit
Pss) nu mergem la pescuit) Mergem sa facem baie in apa calda altii au copii & wife) daca vrei.. mai avem 1 loc lumea ii interesata Altfel nu se scria pe lista
Stai ca am citit alt post si am raspuns aici`,,,mii de scuze...deci la felix e chiar misto..ce rau imi pare ca nu pot veni si eu..e cam departe si nah`..aiureachiar regret`:|
Keanu, in posturile anterioare ai zis sa dam avansu pana in 17 mai..
E inainte de salar, mai asteapta si tu un pic Eu trimit banii in 13-15.. promit ;-)
@Vali007, ma astepti si pe mine in Tm in ziua plecarii? Asta in cazu' in care pleci si tu sambata.. si pleci din TM
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment