If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bubu_vasile: ceva preturi la cazare?
Stie careva prognoza meteo pt luna mai?
Oare nu ar fi ami bine daca am amana spre luna Iunie?
DEsi din cate stiu eu luna mai ar fi calduroasa, dar dupa cat de frig e acum....
Am sunat pe cineva care lucreaza la o agentie mare din oradea (nu dau nume) si care are cateva hoteluri in felix. zicea ca bazine inauntru nu sunt decat 2 la termal si la continental sau asa ceva, dar zicea ca sunt foarte scumpe. deci singura varianta ar fi cele in aer liber.
Eu nu mam referit.. de cazare la cabanutze dinalea sunt mici doar 3-4 camere..
iar cazarea ii si destul de mare avantajul ii ca au bazin propriu
Eu vorbeam doar de intratul la baie la hotelurile alea nu de cazare. dar e posibil sa rezolvam ceva cu "portarul" si ne-am scos
ovimiha: nu iti fa probleme ... nu o sa fie -10 grade si nici +35. Nu avem prognoza de mai (a abia martie), dar sigur nu o sa fie nici foarte frig nici foarte cald.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Scuzati postarea consecutiva dar trebuie sa il pun asta separat:
Statiunea Baile Felix, statiune cu sezon permanent, este situata in nord-vestul Romaniei (Judetul Bihor), in Podisul Crisurilor, altitudine 140 m, intr-o zona deluroasa acoperita cu paduri de fagi si stejari, 8 km sud de Municipiul Oradea (resedinta Judetului Bihor), si 22 km sud-est de localitatea Bors (punct de vama cu Ungaria). Statiunea are o clima temperat-continentala, cu influente oceanice provenind din vest. Temperatura medie anuala este de 10,6°C (iulie- in jur de 21°C; ianuarie in jur de -2°C). Verile nu sunt excesiv de calduroase, iarna este blanda. Precipitatii moderate (650 mm anual).
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Cine vrea site cu vile si preturi am gasit si eu ceva pe net. cei care doresc PM, sau daca moderatorii accepta se poate pune direct aici. nu e nici un fel de reclama, doar ca am gasit un site cu foarte multe vile si pensiuni gramada. e usor de studiat ofertele.
ai de toate: pensiune, casute, cort, parcare mare, verdeata ... fain zic eu, plus ca poate sa acopere numarul de participanti.
si uite linkul alalalt de mi l-a returnat la cautare:
Cu pensiunea carmena.. nu prea sunt de acord deoarece conditiile sunt diferite iar preturile iar sunt diferite si nu doresc sa apara discutii... ca eu am casuta aia.. bine inteleg ca nu suntem copii mici.. dar totusi. O sa astept data de 5 Mai adica ultima data pentru inscrierea pe lista si in acest fel voi putea sa pun cateva oferte In principiu o sa studiez si eu oferta dar nu pot sa pun oferte exacte pana nu vad cate persoane suntem in acest fel pot sa caut o pensiune/villa in care sa stam toti si conditiile sa fie aceleasi pentru toti si bune. Asa ca sa finalizam lista odata si dupa aceea pana in data de 17 vom alege cabana si respectiv vom oferi un avans.
Lista este :
CJ 1. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane CJ 2. raducu_rdc_3 1noapte/1 pers....sau 2?? :-?? CJ 3. roboty_gyj - 1 noapte / 1 Persoana SB 4. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane SB 5.ovimiha - 1 noapte / 2 persoane + 1 copil (2 ani) (nici eu nu promi, fac tot ce pot sa-mi conving sotia). 2 paturi+baie CS 6. funky - 1 noapte / 3-4 ?? Persoane TM 7. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana TM 8. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) TM 9. kralizec - 1 noapte / 1 persoana TM 10. tm87kis - 1 noapte / 1 persoana AR 11. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)
Rog persoanele care nu stiu cate persoane/nopti sa se decita) iar cei care nu promit sa faca bine sa vina)
Keanu e smecher ... vrea sa se puna bine de tot cu adminu si shtreulea si nu vrea sa ii cazeze din greseala la mansarda sa nu i se urce la cap ...
dar ii dau si dreptate ca nu vrem sa se repete situatia de la Paltinis cu cazatul unii acolo , unii acolo, plus ca este ok ce a zis cu asteptatul definitivarii listei si apoi mai vedem.
totusi, imi mentin acea parere cum ca diversitatea de posibilitati de cazare oferita de pensiunea aia (nu mai stiu cum o cheama carmena parca) este buna. eu de exemplu as opta pentru cazare la casute. daca va uitati in poza o sa vedeti ca sunt apropiate, deci nu o sa se piarda nimeni. poate doar ... dar am promis sa nu mai vorbesc despre asta.
imi pare rau ca prietenul meu din Oradea (care este director la firma aia de turism - asta am aflat ulterior, deci cu putere decizionala) nu ne poate oferi cazare decat la hotel (la alea scumpe, la care si cu reducerea pe care ne-ar face-o tot out iesim cu pretul)
mai avem timp de dezbateri ... totul e sa nu se inflameze spiritele.
PS oricum cand lista e finala trebuie negociat la sange cu aia unde ne cazam, pentru ca nu au in fiecare zi grupuri din astea mai mari si oameni pusi pe lectura si bagat sub nas. plus reclama pe forum (threadul ce o sa se deschida dupa si altele din astea)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment