Revin cu o completare.. la 1 si 15 minute cand am ajus si eu asa ca daca gresesc ceva pe aici rog moderatorii sa m acorecteze. Am vb ieri adica de fapt aseara cu administratoarea de la villa crinul a spus ca pretul de 50 de lei/room ii doar in cazul in care dorim sa inchiriem peste 5 zile in sus.. in cazul in care dorim doar 1 noapte pretul ii de 70 de lei/room mai putin apartamentul care ii 120 lei/2 rooms
Vill ne pune la dispozitie 12 Camere !! Si 1 Apartament care ii de 2 Camere
Da are dreptate Bubu fiecare camera difera dimensiunea dar nu cu mult cu foarte putin.
Mie sincer avand in vede ca ma duck doar eu cu prietena nu imi trebuie o camera imensa una micutza si frumoasa
Fiecare camera are : TV, Frigider, Cabina de dush, mai putin apartamentul unde acolo sunt toate la comun.
Ma gandeam in apartament daca doreste sa stea mitty.. cu cumnatul.. eu zic ca in restul ne descurcam.
Daca totul este clar si va convine eu zick ca putem incepe cu un avans o sa revin maine cu un cont bancar.. ca acuma sunt prea obosit.. Astept "nemultumirile" voastre.
Cu stima : KeanuRev - Sticker Man)))
Vill ne pune la dispozitie 12 Camere !! Si 1 Apartament care ii de 2 Camere
Da are dreptate Bubu fiecare camera difera dimensiunea dar nu cu mult cu foarte putin.
Mie sincer avand in vede ca ma duck doar eu cu prietena nu imi trebuie o camera imensa una micutza si frumoasa
Fiecare camera are : TV, Frigider, Cabina de dush, mai putin apartamentul unde acolo sunt toate la comun.
Ma gandeam in apartament daca doreste sa stea mitty.. cu cumnatul.. eu zic ca in restul ne descurcam.
Daca totul este clar si va convine eu zick ca putem incepe cu un avans o sa revin maine cu un cont bancar.. ca acuma sunt prea obosit.. Astept "nemultumirile" voastre.
Cu stima : KeanuRev - Sticker Man)))
Comment