Platesc joi ptr. ca nu am cand pana atunci, azi si maine sunt la lucru de acum de la 8:30 pana seara, nu mai e nici o banca deschisa cand termin eu.. si da, am sa platesc, sa fi sigur
Intalnire LoganClub in zona de vest
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
BIna ma baieti.. o ultima Strigare cum sar zice.. Ultima Zi de avans este maine.. cei care nu reusesc sa plateasca maine.. imi pare rau.. pentru ei... si din pacate si pentru noi....:|
Care ar mai trebui sa dea avans.. ar fi...
funky
raducu
robotu
liculicu
si krazilec..
toti au zis ca o sa imi dea maine banii o sa vedem maine.mai putin krazilec.. care nah o explicat streulea cum sta treaba numai bine.Last edited by KeanuRev; 16 April 2008, 22:26.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am reusit si eu sa achit avansu
Scuzati calitatea proasta a imaginii.. si nu luati in considerare data, nu era setata la aparatAttached Files
Comment
-
La.. ce reprezinta trebuai trecuta.. userul.. care a platit.. sa stiu cand scot extrasul de cont.. oricum azi a fost ultima zi deseara pe la ora 11 cand o sa revin acasa.. o sa pun lista actualizata cu cei care au platit.. si maine ma voi duce si la banca.. sa scot extrasul de cont.. in principiu cred ca vom fi cei de pe lista.. ideea ii ca avem 1 camera in plus.. ce facem? Renuntam la ea? sau o tinem.. ca poate.. mai vine cineva?
Eu cand am vb cu doamnna am vb de 12 camere + 1 apartament.. si suntem doar de 11 camere.. so..? Ce facem? Astept parerile voastre
eu as zice sa tinem ca sigur se mai razgandeste careva.. ca pana atunci mai este 1 luna.. si eventual o sa ii zicem la doamna cu 1 saptamana.. inainte ca nu o sa fie 12 camere ca doar 11..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
DIn pacate daca am calculat bine suntem doar 8 camere + apartamentul:| din pacate si am primit o amanara.. cu promisiunea ca ne tine.. camerele.. deci daca mai vrea careva. in urmatoarea saptamana.. sa vin de 12 camere va astept..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Update Lista
Na si pana la urma Lista actualizata.. este in felul urmator.. (Vezi atasamentul) Din cate vedeti sunt un total de 9 camere..confirmate si inca 1 neconfirmata.. si 1 apartament.. ideea sta in felul urmator.. noi mai avem inca putin ragaz.. dar vreau sa luam o decizie.. ce sa facem cu celelate 3 camere.. le luam sau le lasam? Astept raspunsul vostru. si rog pe ovi sa imi zica 100 % raspunsul.Attached FilesLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment