Intalnire LoganClub in zona de vest

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Platesc joi ptr. ca nu am cand pana atunci, azi si maine sunt la lucru de acum de la 8:30 pana seara, nu mai e nici o banca deschisa cand termin eu.. si da, am sa platesc, sa fi sigur

Comment

• Am vorbit amu cu kralizec si are ore la facultate in 17-18 mai. vine doar in cazul in care se schimba orarul

tm87kis depune azi banii
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Vai de mine! Pai asta e motiv? Studentii de astazi nu mai stiu ce e ala chiul?
        Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
          kralizec si tm87kis.. nu stiu nimic.. din cate am vazut cristi ia trecut pe lista.. deci.. astept si de la voi..
          KeanuRev, ti-am trimis chitanta prin mail.

Numai bine
          Last edited by Zsolt; 15 April 2008, 14:44.
          sigpic
          ...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...

Comment

• Valeriu: stiu si ei. dar pe vremea altora chiulul era o stare de spirit. acum e o stare de necesitate.
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Originally posted by tm87kis View Post
              KeanuRev, ti-am trimis chitanta prin mail.

Numai bine
              Esti sigur?) ca nu am primit nimic pe mail

Rectific am primit
              Attached Files
              Last edited by KeanuRev; 15 April 2008, 23:04.
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

• Kralizec face ore doar simbata si duminica si aia odata sau de 2 ori pe luna. el spera sa se decaleze, deci ramine inca in suspend
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Mitty si mitty2 platit

Comment

• BIna ma baieti.. o ultima Strigare cum sar zice.. Ultima Zi de avans este maine.. cei care nu reusesc sa plateasca maine.. imi pare rau.. pentru ei... si din pacate si pentru noi....:|

Care ar mai trebui sa dea avans.. ar fi...

funky
                    raducu
                    robotu
                    liculicu
                    si krazilec..

toti au zis ca o sa imi dea maine banii o sa vedem maine.mai putin krazilec.. care nah o explicat streulea cum sta treaba numai bine.
                    Last edited by KeanuRev; 16 April 2008, 22:26.
                    Enter the Matrix

Comment

• Da bre, ce drac, eu am zis ca ti dau si ti voi da Maine sunt liber si eu .. finally

Comment

• Am reusit si eu sa achit avansu
                        Scuzati calitatea proasta a imaginii.. si nu luati in considerare data, nu era setata la aparat
                        Attached Files

Comment

• La.. ce reprezinta trebuai trecuta.. userul.. care a platit.. sa stiu cand scot extrasul de cont.. oricum azi a fost ultima zi deseara pe la ora 11 cand o sa revin acasa.. o sa pun lista actualizata cu cei care au platit.. si maine ma voi duce si la banca.. sa scot extrasul de cont.. in principiu cred ca vom fi cei de pe lista.. ideea ii ca avem 1 camera in plus.. ce facem? Renuntam la ea? sau o tinem.. ca poate.. mai vine cineva?

Eu cand am vb cu doamnna am vb de 12 camere + 1 apartament.. si suntem doar de 11 camere.. so..? Ce facem? Astept parerile voastre

eu as zice sa tinem ca sigur se mai razgandeste careva.. ca pana atunci mai este 1 luna.. si eventual o sa ii zicem la doamna cu 1 saptamana.. inainte ca nu o sa fie 12 camere ca doar 11..
                          Enter the Matrix

Comment

• Asa mincatear tata, vezi tu ce bine gindesti

Comment

• DIn pacate daca am calculat bine suntem doar 8 camere + apartamentul:| din pacate si am primit o amanara.. cu promisiunea ca ne tine.. camerele.. deci daca mai vrea careva. in urmatoarea saptamana.. sa vin de 12 camere va astept..
                              Enter the Matrix

Comment

• Update Lista

Na si pana la urma Lista actualizata.. este in felul urmator.. (Vezi atasamentul) Din cate vedeti sunt un total de 9 camere..confirmate si inca 1 neconfirmata.. si 1 apartament.. ideea sta in felul urmator.. noi mai avem inca putin ragaz.. dar vreau sa luam o decizie.. ce sa facem cu celelate 3 camere.. le luam sau le lasam? Astept raspunsul vostru. si rog pe ovi sa imi zica 100 % raspunsul.
                                Attached Files
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google