Intalnire LoganClub in zona de vest

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scuze de offtopic:
    @diavolutu: A mea e peste doua luni jumatate in targul Iesilor;
    @valeriu61: Eu in Turnisor trebuie sa merg.

Si cu asta am terminat cu offtopicul.

Au mai ramas (AMR) 11 zile.

Comment

• AMR 11 zile acum ... aseara au fost 11 jumate
      nu incepeti sa le numarati ca ma enervez. mai sunt destule pana atunci si asa emotii am sa nu mi se imbolnaveasca copiii si sa nu mai pot veni ....
      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Pai da si normal daca numai la asta te gandesti sa nu aia sa nu aia.. probabil ca aia o sa se intample, gandeste POZITIV o sa vin !!;) ceva de genul :P inca un pic inca un pic
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

• Keanule, raducu, dati un semn de viata ma baieti sa stim ca n-ati patit nimic, daca ati fost la meci. Sper ca n-ati luat si voi bataie, nu de alta dar se vor vedea vanataile la Felix, si mai este putin (era sa spun cat si se supara Bubu).
          Last edited by valeriu61; 7 May 2008, 23:17.
          Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Nunu stai relax ii ok cel putin din partea mea nu am fost la meci.. am facut bani sa vin la felix)) deci am fost la job, dar a fost destul de liniste dupa meci.. inainte ce a fost putin.. dar ii ok. Numai bine inca 8 zile pt mine 9 pentru voi;)
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

• Update cu modificarile de rigoare

CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ?? = 1 camera
              CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil = 1 Camera
              CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane = 1 Camera
              CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/ 2 Persoane = 1 Camera
              CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camera
              CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane = 1 Camera
              SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane = 1 Camera
              SB 8. ovimiha - fara cazare
              CS 9. funky - 1 noapte / 3 Persoane = 2 Camere
              IS-SB-TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana = 1/2 Camera
              TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) = 1 Apartament
              TM xx kralizec nu vine, are scoala
              TM xx tm87kis - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera e acum cipriot
              TM 12. csebalyn - 1 noapte / o persoana = 1/2 camera. in locul lui tm87kis
              AR 13. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)

cum seba e membru pieton, am inteles ca funky trece prin TM, il racolezi si pe seba?
              si cica mai am 8 zile ....
              Last edited by crististreulea; 8 May 2008, 12:58.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Vai ce ma enervati cu zilele voastre ... io deja sunt in panica: a inceput fiumeu sa tuseasca si numa ce l-am dus luni la gradinita. mor nu alta... pana la intalnire se mai pot intampla multe, dar deja sunt foarte agitat.

PS pacat ca nu pot sa va dau avertismente, dar cred ca dau report pe motiv de stresare a membrilor
                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Pe Seba pot sa-l iau eu ca oricum sunt singur, si suntem si colegi de camera.

Comment

• @crististreulea, sigur, il iau pe seba la mine am 7 locuri wtf noi cred ca vom fi 4 si cu el 5

Comment

• Se cam omoara lumea dupa Seba...
                      Parca era insurat omul...

Comment

• Apropo' ... voi din timisoara v-ati gandit la ce ora vreti sa plecati ? Ma refer la cei ce pleaca sambata dimineata. ca sa imi fac si eu o idee

Comment

• Nu stiu cat facem pana acolo. Dar sa ajungem pe la ora 11, maxim 12.

Comment

• Ionut: eram insurat. de ieri nu mai sunt. oficial, sunt liber.
                            crististreulea: daca vali tot a venit cu oferta, ne facem colegi de drum si de camera tm87kiss era "cuplat" cu vali, nu?
                            funky si vali: vali, daca ai loc, as veni cu tine. fara suparare, funky, dar de ce sa ne bagam 5 intr-o masina cand putem sta 4 cu 2 decat 5 cu 1 ? si macar nu se plictiseste vali singur tot drumul. ma rog, poate-i incurc socotelile cu autostopiste Mersi amandurora de ajutor
                            Last edited by Seba; 8 May 2008, 15:54.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• "poate-i incurc socotelile cu autostopiste " - nu te supara pe mine, dar ai ceva cu ele ? Ca altfel nu vad cum l-ai incurca, doar sa il ajuti

Comment

• Stai jos, ca vorbesti prostii
                                la cat de aiurea e spatele meu acum, nu ma tine sa-l ajut, numai sa-l incurc...
                                Last edited by Seba; 8 May 2008, 17:05.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google