If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AMR 11 zile acum ... aseara au fost 11 jumate
nu incepeti sa le numarati ca ma enervez. mai sunt destule pana atunci si asa emotii am sa nu mi se imbolnaveasca copiii si sa nu mai pot veni ....
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Pai da si normal daca numai la asta te gandesti sa nu aia sa nu aia.. probabil ca aia o sa se intample, gandeste POZITIV o sa vin !!;) ceva de genul :P inca un pic inca un pic
Keanule, raducu, dati un semn de viata ma baieti sa stim ca n-ati patit nimic, daca ati fost la meci. Sper ca n-ati luat si voi bataie, nu de alta dar se vor vedea vanataile la Felix, si mai este putin (era sa spun cat si se supara Bubu).
Nunu stai relax ii ok cel putin din partea mea nu am fost la meci.. am facut bani sa vin la felix)) deci am fost la job, dar a fost destul de liniste dupa meci.. inainte ce a fost putin.. dar ii ok. Numai bine inca 8 zile pt mine 9 pentru voi;)
CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ?? = 1 camera
CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil = 1 Camera
CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane = 1 Camera
CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/ 2 Persoane = 1 Camera
CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camera
CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane = 1 Camera
SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane = 1 Camera
SB 8. ovimiha - fara cazare
CS 9. funky - 1 noapte / 3 Persoane = 2 Camere
IS-SB-TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana = 1/2 Camera
TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) = 1 Apartament TM xx kralizec nu vine, are scoala TM xx tm87kis - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera e acum cipriot
TM 12. csebalyn - 1 noapte / o persoana = 1/2 camera. in locul lui tm87kis
AR 13. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)
cum seba e membru pieton, am inteles ca funky trece prin TM, il racolezi si pe seba?
si cica mai am 8 zile ....
Vai ce ma enervati cu zilele voastre ... io deja sunt in panica: a inceput fiumeu sa tuseasca si numa ce l-am dus luni la gradinita. mor nu alta... pana la intalnire se mai pot intampla multe, dar deja sunt foarte agitat.
PS pacat ca nu pot sa va dau avertismente, dar cred ca dau report pe motiv de stresare a membrilor
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Apropo' ... voi din timisoara v-ati gandit la ce ora vreti sa plecati ? Ma refer la cei ce pleaca sambata dimineata. ca sa imi fac si eu o idee
Ionut: eram insurat. de ieri nu mai sunt. oficial, sunt liber.
crististreulea: daca vali tot a venit cu oferta, ne facem colegi de drum si de camera tm87kiss era "cuplat" cu vali, nu?
funky si vali: vali, daca ai loc, as veni cu tine. fara suparare, funky, dar de ce sa ne bagam 5 intr-o masina cand putem sta 4 cu 2 decat 5 cu 1 ? si macar nu se plictiseste vali singur tot drumul. ma rog, poate-i incurc socotelile cu autostopiste Mersi amandurora de ajutor
"poate-i incurc socotelile cu autostopiste " - nu te supara pe mine, dar ai ceva cu ele ? Ca altfel nu vad cum l-ai incurca, doar sa il ajuti
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment