Intalnire LoganClub in zona de vest

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stai linistit ca nu iau nici un autostopist sau autostopista. Am eu ceva pe creier si nu iau pe nimeni necunoscut in masina.

Comment

• Vali, sa-mi zici si mie la ce ora ai vrea sa pleci, sa plecam impreuna.. si care mai e din TM! Mersi!

Comment

• Poate plec si eu (noi) cu voi daca mergeti civilizat si daca acceptati o oprire la milenium la salonta ... mai vorbim pana atunci, dar in principiu lansati o ora de plecare din TM.
        seba: poti sta si pe spate... scaunele se lasa suficient :p
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Despre mine pot sa te asigur ca voi merge "civilizat" , nu am de gand sa ma grabesc deloc! Deci, daca nu plec cu nimeni de la tm, ne intalnim la arad si plecam impreuna

Comment

• Eu zic sa plecam pe la 8 din TM si sa ne intalnim undeva, la intrare sau iesire din Arad pe la ora 9.

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
              Update cu modificarile de rigoare

CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ?? = 1 camera
              CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil = 1 Camera
              CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane = 1 Camera
              CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/ 2 Persoane = 1 Camera
              CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camera
              CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane = 1 Camera
              SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane = 1 Camera
              SB 8. ovimiha - fara cazare
              CS 9. funky - 1 noapte / 3 Persoane = 2 Camere
              IS-SB-TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana = 1/2 Camera
              TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) = 1 Apartament
              TM xx kralizec nu vine, are scoala
              TM xx tm87kis - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera e acum cipriot
              TM 12. csebalyn - 1 noapte / o persoana = 1/2 camera. in locul lui tm87kis
              AR 13. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)

cum seba e membru pieton, am inteles ca funky trece prin TM, il racolezi si pe seba?
              si cica mai am 8 zile ....

Ce varza esti ) Streulea list anu seamana deloc) Pe licu lai pus in plus pe robotu trebuia Keanurev2... varza total ma dezamagesti:|

Mda si cei din Cluj care pleaca de vineri.. La 9-10 ii plecarea ca pe al ora 11-12 sa ajungem acolo iar cei de sambata:-?? sa vina cand vor
              Last edited by KeanuRev; 8 May 2008, 20:50.
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

• KeanuRev : Spune-ne, cum ramane cu restul de plata, iti trimitem tie sau platim acolo la Felix?
                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Apai ma pele, ia corecteaza tu acolo pina nu ma pun cu pulnu pe tine! Sti numa sa critici in loc sa pui umaru la munca
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Nu ca ai dreptate ii bine cum ai scris)) tu esti barosanul:P dar totushi cum ramane cu concursul acela despre care vorbeai la inceputul topicului?D ce rau is?. Cu restul de placa eu zic ca nu are rost sa ne... mai stresam platim acolo acuma ma uit la prima tv) si scot o dacie din apa cu numere de TM
                    Enter the Matrix

Comment

• Eu ma uit la Realitatea si vad la Cluj potop si fulgere,frate nu v-ati inecat?

Comment

• Ba tu ce te bagi>:P ca io vb de tm) tu esti din sibiuD nu ma nu ne-am inecat aia baga abureli
                        Enter the Matrix

Comment

• Te gandesti sau te-ai gandit deja la a 3-a intalnire nationala? Stai, sa nu spui ca sunt off topic.

Comment

• OFF TOPIC !!! )

PS. Ma gandesc;) deci.. o sa fie super;) oricum peste vre-o 3 luni sa isi refaca lumea bugetul

OFF TOPIC . Nu se va deschide alt topic despre intalnirea nationala.. pana nu va avea loc intalnirea de la felix.. SI cine mai discuta aici despre viitoare intalnire nationala postul se sterge

ON TOPIC . Care ma ajuta sa il bag pe streulea la apa
                            Enter the Matrix

Comment

• Vezi ca pe topicul de "excursii loganclub" chiar a scapat "pasarica" domnul keanu
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Shhh OFF TOPIC !!!! ) Ma io nu glumesc aci sterg posturi)
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google