Stai linistit ca nu iau nici un autostopist sau autostopista. Am eu ceva pe creier si nu iau pe nimeni necunoscut in masina.
Intalnire LoganClub in zona de vest
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Poate plec si eu (noi) cu voi daca mergeti civilizat si daca acceptati o oprire la milenium la salonta ... mai vorbim pana atunci, dar in principiu lansati o ora de plecare din TM.
seba: poti sta si pe spate... scaunele se lasa suficient :pCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by crististreulea View PostUpdate cu modificarile de rigoare
CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ?? = 1 camera
CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil = 1 Camera
CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane = 1 Camera
CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/ 2 Persoane = 1 Camera
CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camera
CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane = 1 Camera
SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane = 1 Camera
SB 8. ovimiha - fara cazare
CS 9. funky - 1 noapte / 3 Persoane = 2 Camere
IS-SB-TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana = 1/2 Camera
TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) = 1 Apartament
TM xx kralizec nu vine, are scoala
TM xx tm87kis - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera e acum cipriot
TM 12. csebalyn - 1 noapte / o persoana = 1/2 camera. in locul lui tm87kis
AR 13. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)
cum seba e membru pieton, am inteles ca funky trece prin TM, il racolezi si pe seba?
si cica mai am 8 zile ....
Ce varza esti ) Streulea list anu seamana deloc) Pe licu lai pus in plus pe robotu trebuia Keanurev2... varza total ma dezamagesti:|
Mda si cei din Cluj care pleaca de vineri.. La 9-10 ii plecarea ca pe al ora 11-12 sa ajungem acolo iar cei de sambata:-?? sa vina cand vorLast edited by KeanuRev; 8 May 2008, 20:50.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Nu ca ai dreptate ii bine cum ai scris)) tu esti barosanul:P dar totushi cum ramane cu concursul acela despre care vorbeai la inceputul topicului?D ce rau is?. Cu restul de placa eu zic ca nu are rost sa ne... mai stresam platim acolo acuma ma uit la prima tv) si scot o dacie din apa cu numere de TMLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ba tu ce te bagi>:P ca io vb de tm) tu esti din sibiuD nu ma nu ne-am inecat aia baga abureliLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
OFF TOPIC !!! )
PS. Ma gandesc;) deci.. o sa fie super;) oricum peste vre-o 3 luni sa isi refaca lumea bugetul
OFF TOPIC . Nu se va deschide alt topic despre intalnirea nationala.. pana nu va avea loc intalnirea de la felix.. SI cine mai discuta aici despre viitoare intalnire nationala postul se sterge
ON TOPIC . Care ma ajuta sa il bag pe streulea la apaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Shhh OFF TOPIC !!!! ) Ma io nu glumesc aci sterg posturi)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment