If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Te-as fi ajutat eu la faza cu streulea, dar inca mai am epava aop-ului la el in curte. deci pe mine sa nu te bazezi! plus ca inca ma doare spatele...
si mai offtopic: sterge-mi postul si-ti iei warn, ca eu iti pot da, dar tu mie, nu
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Bine ma oameni buni inca 4 zile pentru mine si streulea si 5 pentru voi restul pfooai ca nu mai am rabdare) deabia astept.. sa ma bag in apa calda sa ma balacesc pe acolo + drumul la pestera ursilor
Deci daca o sa fie vreme urata sa fiu al naibii daca nu va bat pe tine si pe streulea. ca din cauza voastra o sa fie, voi cu plecatul vostru si cu nerabdarea voastra.
m-am uitat azi pe 5 site-uri. 2 zic ca ploua, 2 zic ca o sa fie doar partial noros, iar unul e indecis. incep sa ma enervez.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Oricum ma duc pana acolo ca da de baut streulea ... si de mancat de fapt ... ca doar o data in an e ziua lu' mona (nevasta-sa parca )
mi-am facut calculul: 18l benzol * 3.9 ron = 70.2 roni
mancare 2 pers (vin cu sotia)+bautura (non alcohol deci are noroc streulea) = 60 roni (plateste streulea)
deci renteaza sa merg pana acolo
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Ar fi super am avea de admirat ;) Multe persoane o zis ca vin.. si parerea mea ii ca o sa fie.. vreme frumoasa.. oricum apa tot uda ii si afara si in bazin asa ca pentru mine nu conteaza. Streulea unde ne intalnim? Mai ai nr meu? sau sun si zic ca is politia;))
Azi am vorbit cu becudani si a zis ca in principiu (adica daca nu intervine nimic nasol) vine si el pentru o zi (de dimineata pana seara) asa ca in mod normal o sa fim 3 din Arad. poate se mai ofera si altii (o sa mai vorbesc cu 10 tacles).
SI CATEGORIC STREULEA NU VA SCAPA USOR !!!
PS chestia cu sunatu' cu "alo politia" merge numai la boris
Nu mai vreau sa dau edit la mesajul ala, dar vreau sa va "amintesc" la cei cu care plecam impreuna ca vi-am spus ca vreau sa opresc la Salonta la millenium ca sa mananc ceva (ca dimineata nu o sa am chef de mancare. Asa ca sunt 3 variante:
1. plec separat de voi
2. plecam impreuna si "ma lasati" la salonta
3. plecam impreuna si facem toti un popas de juma de ora (maxim o ora) ca sa papam (eventual un citro, o cafea, etc)
si inca ceva: daca o luati razna in depasiri, viteze si figuri pe drum ... va las sa mereti singuri
daca vine norby cu gabyart ii lasam pe ei inainte ca gaby nu face accese ... e adevarat ca ne-a dus si cu 130 la sannicolau, dar nu risca. eventual stabilim un maxim de 100 si ceva si mergem frumos. si cei mai important: stabilim o ordine de deplasare si o respectam. valabil pentru toti.
sa nu uitam sa ne dam numerele de telefon ca sa putem tine legatura in caz de ceva pe drum
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment