Va dati seama? mai am de stat doar 3 nopti acasa
Intalnire LoganClub in zona de vest
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dar draga omega, titlul este intalnire zona de vest si nu numai, apoi vezi ca eu vin din centrul tarii, iar tu daca vrei esti invitat sa participi. Deci nici vorba se separare.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Sunt convins ca daca vine cineva din alta zona a tarii nu-l ve-ti lua la bataie cu pietre, dar eu zic ca titlul topiculul e un pic cam aiurea, parca instiga la separatisme si alte chestii anormale. eu as veni daca m-ar lasa jobul, dar m-as simti un pic altfel daca as veni, acolo veti fi ardeleni si banateni (am observat ca majoritatea sunteti din timisoara, arad, cluj si sibiu) ori eu sunt regatean 100%. nu vi se pare ca e un pic de discriminare in titlul topicului?
Comment
-
Crististreulea termin-o o data cu..."si numa 3 nopti ma mai despart " ca ma faci sa vin la voi la Felix si sa las Lepsa...sau ii iau pe toti cei de la Lepsa la Felix...
Gata acum serios pacat ca noi nu o sa avem net la Lepsa ca faceam o intalnire in direct...dar asta e...pozele vorbeste...dupa
Oricum va urez distractie maxima ... si lectura placuta...nu abuzati
AMR 4 zile...sigpic
Comment
-
Omega: fara suparare, dar chiar ai inteles gresit. zona de vest inseamna zona de vest. Ca sa fiu exact nu inseamna ardeal sau banat. Ca exista persoane care isi dau cu presupusul e adevarat. Asta nu inseamna ca au dreptate.
respect faptul ca esti nou, dar tin sa te rog sa nu iti dai cu parerea despre mai multe cluburi (stim noi unde bati) daca nu te-ai documentat suficient despre problema. sunt offtopic dar nu ma pot abtine. si nici nu e locul potrivit pentru astfel de afirmatii. am prieteni ragateni si nu vad nici o problema din asta. nu fa pe victima ca nu e cazul
respectCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Hai domle c-ai luat-o pe aratura, ce spuneam eu si ce-ai inteles tu. eu m-am referit la faptul ca titlul topicului e aiurea daca sunteti de acord sa vina si oameni din alte parti ale tarii si tu o dai cu nu stiu ce cluburi. eu am intrat pe clubul asta pentru m-am certat cu tata in privinta motorizarii, si am vrut sa vad daca am dreptate sau nu, n-am intrat pe clubul asta sa instig la separatisme sau sa cert pe cineva. mi se parea corect, sa denumiti topicul fara continut gen "zona de vest". i-a spune-mi si mie cati din galati sau iasi vin la intalnire? cred ca nici-unul. de ce? pentru ca au vazut ca vreti sa va intalniti numai cei din "zona de vest" si oamenii nu vor sa va strice fiesta. parerea mea e ca n-ar trebui sa existe astfel de chestii si sa propuneti tutror o intalnire nu numai "celor din zona de vest" sau celor din "zona moldovei" (parca exista si un topic cu intalniri in zona moldovei, nu?). nu e normal. propuneti o locatie si oamenii vor hotara daca vin sau nu, nu separati zonele. daca se va dori sa existe un adevarat logan club, atunci nu trebuie sa existe asa ceva.
Comment
-
@Omega: fiindca felix-ul este in oradea, chiar in zona de vest a tarii, dasta e in zona de vest.
cum ar fi sa vina valeriuciprian din galati pina acolo? sau vreunu din constanta? sau iasi . io chiar te rog sa vi! Mai adu citiva cu tine
am vorbit azi cu un bucurestean si e foarte posibil sa vina si el.
intilnirile zonale sint mai usor de organizat decit cele nationale. celenationale trebuie neaparat sa fie mai central, asa o sa fie mai usor de ajuns. mai mult ca si sigur cea nationala o sa fie la constanta la vara si probail prin august
deci, daca poti veni si tu, mai mare dragu o sa-mi fieDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment